Avslørte Farmen-vinner

Nettleksikonet Wikipedia har utropt navnet på årets Farmen-vinner.

MUNNKURV: Innspillingene av "Farmen 2007" ble ferdig på sensommeren, og alle har taushetsplikt om vinneren. Noen ble visst litt løsmunnet, for navnet på vinneren lakk ut på nettet. Her er årets mentor Frode Ertzeid sammen med programleder Gaute Grøt Foto: Ny-Hellesund
MUNNKURV: Innspillingene av "Farmen 2007" ble ferdig på sensommeren, og alle har taushetsplikt om vinneren. Noen ble visst litt løsmunnet, for navnet på vinneren lakk ut på nettet. Her er årets mentor Frode Ertzeid sammen med programleder Gaute Grøt Foto: Ny-Hellesund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tabbe!


SEHER.NO: Lørdag 17. mars er det finale i årets runde av "Farmen", men internett-leksikonet har allerede lekket hvem vinneren er.


Navnet lå bare noen minutter ute på nettstedet i februar, men før Wikipedia rakk å fjerne det, hadde flere allerede merket seg den påståtte seierherren.


TRYKK HER: Om du vil vite navnet (ekstern lenke)Wikipedia er et nettsted der folket selv legger inn faktaene, og er blitt et nirvana for de som vil publisere hemmeligheter.


Men om deres kandidat faktisk er den som blir seierherre får vi neppe vite før siste program. TV2 holder nemlig kortene tett til brystet.


Vinneren av "Farmen" får en hytte til en verdi av 700 000 kroner og en bil til en verdi av ca 350 000 kroner.


FØLG MED: Når "Farmen 2007"  går på TV!


LES OGSÅ: Kjærlighet på "Farmen"

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer