SKILLES: Kobe Bryant og kona Vanessa, sammen med deres to døtre Gianna og Natalia. Foto: Reuters
SKILLES: Kobe Bryant og kona Vanessa, sammen med deres to døtre Gianna og Natalia. Foto: Reuters Vis mer

Avslørte ektemannen med flere damer

Åtte år etter forrige utroskapsskandale, tok kona Kobe Bryant på fersken igjen. Nå vil hun skilles.

Publisert
SEHER.NO: Kobe Bryant (33) er en av de største stjernene i den amerikanske basketball-ligaen NBA, og det kan se ut som han har benyttet seg av tilbudene det har medført.

For nå har Los Angeles Lakers-stjernes kone Vanessa søkt om skilsmisse, etter at hun har avslørt ektemannen med flere kvinner.

Sist gang han ble tatt på fersken skal ifølge TMZ ha vært for ikke så lenge siden, og han skal ikke ha blitt avslørt på grunn av tekstmeldinger, slik som Tiger Woods-skandalen startet med.

Dette var ifølge kilder nær paret langt fra første gang Vanessa hadde avslørt ham med andre, men det var definitivt dråpen som fikk det til å renne over.

Det er heller ikke første gangen utroskapet til NBA-stjernen har nådd offentligheten. I 2003 gikk det så langt at Kobe og hans kone satt sammen på en pressekonferanse der han innrømmet utroskap og framsto som en angrende synder.

Men han lærte tydeligvis ikke av den skandalen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kunne ha blitt drept i flyulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer