GULLJENTER: Karo har sikret gull for Norge flere ganger på håndballbanen. Her sammen med Heidi Løke under OL i London i 2012. Foto: Scanpix. 
GULLJENTER: Karo har sikret gull for Norge flere ganger på håndballbanen. Her sammen med Heidi Løke under OL i London i 2012. Foto: Scanpix. Vis mer

Karoline Dyhre Breivang:

Avslørte datterens navn

Nesten tre måneder etter at datteren kom til verden, skal Karoline Dyhre Breivang omsider ha funnet det perfekte navnet.

27. oktober i fjor kunne håndballprofilen Karoline Dyhre Breivang (36) juble over nok et gull, denne gang på hjemmebane.

Breivang og kjæresten Thomas Grotle (43) ønsket sitt første barn, en liten jente, velkommen. Nyheten ble først offentliggjort på Facebook-sida til håndballforfatter og tidligere Dagblad-journalist Stian Haraldsen.

«Nå har den tøffe bakspilleren fått det aller største gullet», skriver Haraldsen på Facebook.

Navneløs i nesten tre måneder

Jenny heier på gutta🤗💥👏✌ #2vm

A photo posted by Karo8 (@karolinedyhrebreivang8) on

36-åringen avslørte i romjulen at datteren enda ikke hadde fått noe navn.

- Dåpen blir ikke før til våren, så vi har god tid. Og mange fine navn å velge blant. Men vi nærmer oss, sier Dyhre Breivang til Her og Nå.

Men nå skal det omsider se ut som at den lille jenta som var navnløs i flere måneder etter at hun kom til verden, har fått navnet, «Jenny».

Håndballstjernen har selv lagt ut flere bilder på instagram de siste dagene hvor hun røper navnet til datteren.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Karoline.

Legger ikke opp

Jenny er med mamma på trening 💥💥 #nærmersegcomeback

A photo posted by Karo8 (@karolinedyhrebreivang8) on

I 2015 kom nyheten at stjernen som har spilt 305 kamper med flagget på brystet, gir seg på landslaget.

- Etter 14 fantastiske år som håndballspiller for Norge, har jeg bestemt meg for å gi meg med landslagsspill, sa hun til handball.no den gang.

Men Karoline varslet i 2016 at hun var i ferd med å trene seg opp til et comeback.

– Jeg håper å være klar til å spille igjen etter jul en gang, sa hun til Østlands Posten.

Barn ingen hindring

Håndball-Karoline er ikke den eneste i topp-håndballen som har fått barn, men samtidig ønsker å fortsette karrieren. Flere håndball-profiler har gjort comeback etter fødselen.

En av disse er stjernespiller Heidi Løke som nå venter sitt andre barn. Dette ble kjent da hun ikke ble tatt ut til EM før jul.

Saken fortsetter under bildet.

GULLGUTT: Heidi er et av Norges sikreste kort. Her er hun sammen med sønnen Alexander (8). Han holder godt rundt mammas gullmedalje  fra VM i Brasil i 2011.  Foto: Scanpix. 
GULLGUTT: Heidi er et av Norges sikreste kort. Her er hun sammen med sønnen Alexander (8). Han holder godt rundt mammas gullmedalje  fra VM i Brasil i 2011.  Foto: Scanpix.  Vis merLøke har sønnen Alexander (8) fra før, og det nye familiemedlemmet er ventet i begynnelsen av juni.

I likhet med Karoline er Heidi klar for et comeback etter fødselen.

- Målet mitt er å komme tilbake på både klubb- og landslag etter fødselen. Jeg tror at jeg fortsatt har en del gode år igjen i topphåndballen. Jeg fikk jo god trening i hvordan man kommer i toppform etter at Alexander ble født, og planen er å gjøre det samme en gang til - hvis alt går greit. Kanskje jeg rekker VM i 2017?, sa Løke til NTB i juni.

LES OGSÅ: Gjør comeback i Melodi Grand Prix