BABY PÅ VEI: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan blir foreldre for første gang om kort tid.  Foto: Andreas Fadum
BABY PÅ VEI: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan blir foreldre for første gang om kort tid. Foto: Andreas FadumVis mer

Avslørte datoen for fødselen

Jenny Skavlan og Thomas Gullestad forbereder seg på å bli foreldre om kort tid.

SEOGHØR.NO: I oktober kunne stjerneparet Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) avsløre den gledelige nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

I anledning kvinnedagen den 8. mars røpet også Jenny at ekteparet får en liten jente som kommer til verden like rundt hjørnet. 

Hennes ektemann er for tiden også svanger - med ny musikk med gruppen «Klovner i kamp». Gruppen gjorde stor suksess på 90- og tidlig 2000-tallet.

I pressemeldingen for Klovner i Kamps nye låtsamling, «Kjærlighetstriologien», som slippes fredag 8. april, avsløres termindatoen til Thomas og Jenny. 

- Sistemann ut med å formere seg er Fingern, som venter barn med Jenny Skavlan to uker etter triologiens releasedato, står det i pressemeldingen.

Dermed er det bare å regne seg frem til at Thomas og Jennys termindato er omkring 22. april.

Se video fra Jenny og Thomas' bryllup i 2014 her:

Gleder seg til babyen kommer

Nylig røpet Jenny på sin populære blogg at de var i ferd med å stelle i stand barnerommet til den nye verdensborgeren. 

Da hun dukket opp på Costume Awards i januar, avslørte hun imidlertid at hun følte at de ikke var helt klare med planleggingen i forkant av fødselen.

- Vi gleder oss helt enormt, men vi ligger litt bakpå når det gjelder praktiske ting og utstyr. Det er jo selvfølgelig vik­tig, så det er ikke det at vi igno­rerer det, fortalte Skavlan til Se og Hør den gang.  

Saken fortsetter under bildet.

VAKKER: Jenny Skavlan strålte med sin flotte babymage da hun dukket opp på Costume Awards i slutten av januar.  Foto: Andreas Fadum
VAKKER: Jenny Skavlan strålte med sin flotte babymage da hun dukket opp på Costume Awards i slutten av januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Formen på topp

Høygravide Jenny har heller ikke virket til å ha noen problemer i forbindelse med svangerskapet. Under arrengementet Vixen Blog Awards i midten av januar, fortalte Jenny at hun kan anbefale å gå gravid. 

- Det går kjempebra. Jeg vil anbefale dette. Det er helt topp! Det er selvfølgelig veldig individuelt, men jeg er i toppform og synes det er veldig stas og veldig hyggelig, understreket Jenny Skavlan overfor Seoghør.no.

Jenny og Thomas har vært sammen siden 2008, og i april 2014 giftet paret seg. 

Se video fra da Jenny snakket med Seoghør.no om graviditeten her:

LES OGSÅ: - Dette er et stort øyeblikk i livet mitt