Sophie Turner og Joe Jonas forlovet seg:

Avslørte bryllupsplaner på Instagram

Sophie Turner (21) og Joe Jonas (28) tar forholdet et steg videre.

BLIR MANN OG KONE: Den britiske skuespilleren Sophie Turner (21) og sangeren Joe Jonas (28) skal gifte seg. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Den britiske skuespilleren Sophie Turner (21) og sangeren Joe Jonas (28) skal gifte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Under et år etter at skuespiller Sophie Turner og artist Joe Jonas viste seg sammen for første gang, annonserer kjæresteparet at de planlegger bryllup. Det skriver flere internasjonale medier, deriblant BBC.

Kunngjøringen foregikk via bildedelingsappen Instagram søndag, der både Turner og Jonas har lagt ut et identisk bilde av det som etter alt å dømme er hverandres hender.

På førstnevntes hånd, som hviler oppå Jonas', skimtes en stor, iøyefallende ring.

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

«Jeg sa ja»

«Hun sa ja», skriver Jonas til sitt bilde, men Turner, passende nok, skriver: «Jeg sa ja».

Sophie Turner er best kjent for rollen som Sansa Stark i suksesserien «Game of Thrones», og regnes for tida som en av Storbritannias mest ettertraktede skuespillere.

Joe Jonas gjorde seg først bemerket på midten av 2000-tallet, i den amerikanske musikkgruppa Jonas Brothers - som ved siden av Joe består av Nick og Kevin Jonas.

Bandet ble oppløst i 2013, og trioen har seinere satset på solokarrierer. Nick Jonas har for øvrig gratulert storebroren med forlovelsen på Twitter.

Romansespekulasjonene mellom Turner og Jonas begynte å svirre allerede i fjor høst, men det var først i mai at paret omsider brøt tausheten. Den gang fortalte «Game of Thrones»-profilen at hun så flere fordeler av å være sammen med en annen berømt person.

- I samme verden

- Jeg synes det er enklere å date en som forstår bransjen, og som er i samme verden. Man har forståelse for at man ikke kan se hverandre hele tida, fortalte hun til InStyle, og fortsatte:

- Man føler seg ikke som en idiot om man sier: «Agenten min sier at jeg ikke kan gjøre dette...».

HÅND I HÅND: Sophie Turner og Joe Jonas under Met-gallaens etterfest i mai. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Sophie Turner og Joe Jonas under Met-gallaens etterfest i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det siste halvåret har paret gjort lite for å skjule kjærligheten, og er avbildet sammen ved en rekke anledninger, ofte hånd i hånd i stjernebyen Los Angeles.

Dette er ikke første gang Joe Jonas er sammen med en annen kjent person. I november 2015 ble det slutt med Jonas og supermodellen Gigi Hadid (22).

Ødela sitt eget frieri

Kort tid etter bruddet ble Hadid sammen med tidligere One Direction-medlem Zayn Malik (24).

- Jeg finner det interessant at hun gikk videre så fort. Jeg mener, det var veldig fort, har Jonas sagt om bruddet overfor Daily Mirror.

28-åringen har også vært sammen med Demi Lovato (25) og Taylor Swift (27).

Nyheten om Sophie Turner og Joe Jonas' forlovelse kommer en halv måned etter at «Game of Thrones»-kollegene Kit Harington (30) og Rose Leslie (30) annonserer at de skal gifte seg.

Kit Harrington har seinere erkjent at han klarte å rote til sitt eget frieri.

LES OGSÅ: «Jakten»-frierens overraskelse gikk ikke etter planen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer