Avslørte bryllupsdatoen på Instagram

Det er ikke lenge til TV 2-profil Susanne Furøy Wergeland gifter seg med VG-journalist Atle Jørstad.

GIFTER SEG I HØST: TV 2-profil Susanne Wergeland og VG-journalist Atle Jørstad forlovet seg i vinter, og under ett år senere skal bryllupet deres stå.

Rødmerket for salg.
 Foto: Tor Lindseth
GIFTER SEG I HØST: TV 2-profil Susanne Wergeland og VG-journalist Atle Jørstad forlovet seg i vinter, og under ett år senere skal bryllupet deres stå. Rødmerket for salg. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar meldte VG at TV 2-profil Susanne Furøy Wergeland (30) hadde forlovet seg med VG-journalist og påtroppende Rampelys-sjef Atle Jørstad (30).

- Vi har jo ikke en gang bodd sammen, så vi tar jo en liten sjanse ved å forlove oss. Men nå er vi så lykkelige, så da gjør vi det bare, sa en lykkelig Susanne til Seoghør.no dengang.

Den daværende «Mitt Dansecrew»-deltakeren sa at hun regnet med at bryllupet ville stå sommeren 2016, men siden har den planen blitt endret.

Mandag røpet nemlig den vordende bruden på Instagram at bryllupsdatoen er allerede 17. oktober.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR FOR BRUDEVALSEN?: I vinter Susanne Furøy Wergeland blant deltakerne i «Mitt Dansecrew» på TV 2. Dessverre stod ikke brudevals på programmet dengang. Foto: NTB scanpix
KLAR FOR BRUDEVALSEN?: I vinter Susanne Furøy Wergeland blant deltakerne i «Mitt Dansecrew» på TV 2. Dessverre stod ikke brudevals på programmet dengang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Under et barndomsbilde av seg selv og søsteren skryter Susanne Furøy Wergeland av innsatsen til storesøsteren sin, som formodentlig arrangerte TV 2-programlederens utdrikningslag i helgen:

«Enn å ha ei sånn storesøster<3 17. okt gifter jeg meg og lørdag hadde hun samlet 16 jenter fra nord, sør, øst og vest. Barndomsvenner, gamle kolleger, nye kolleger, studievenninner og andre jeg er så glad i, og overrasket meg. Jeg svever fortsatt av den fantastiske dagen dere ga meg» skriver programlederen i teksten til Instagram-bildet.

Kjent hverandre i mange år

Susanne Furøy Wergeland og Atle Jørstad har vært sammen i omlag tre år, og i februar 2013 bekreftet paret forholdet overfor Se og Hør.

- Jeg er veldig lykkelig! uttalte TV 2 Sporten-ankeret til Se og Hør Weekend dengang.

Se Susanne fortelle om forlovelsen til Seoghør.no nedenfor:

Den populære journalisten og TV-profilen vil utvilsomt bli en flott brud, men tidligere har hun fortalt at hun ble opptatt av utseendet sitt først etter at hun begynte i TV 2 Sporten.

FLOTT I HVITT: Gifteklare Susanne Furøy Wergeland på TV 2s årsfest i Gamle Losjen i Oslo høsten 2014.  Foto: Andreas Fadum
FLOTT I HVITT: Gifteklare Susanne Furøy Wergeland på TV 2s årsfest i Gamle Losjen i Oslo høsten 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg har aldri brydd meg så mye om eget utseende, men nå sitter jeg og blir sminket hver dag. Der sitter jeg og bare ser på meg selv i speilet i en liten time. Det gjør meg mer detaljbevisst. Det irriterer meg litt, og jeg prøver å legge det av meg. Jeg kan ikke la det utvikle seg, det blir for dumt, sa Susanne til Seoghør.no våren 2011.

Susanne Furøy Wergeland og Atle Jørstad ble først kjent da de studerte journalistikk sammen på Høgskolen i Oslo fra 2006 til 2008.

På den tiden var det ingen romantikk mellom dem, men følelsene blomstret da de tilbrakte mye tid i samme vennegjeng høsten 2012, ifølge TV 2.no.

Som ansatt i TV 2 har Susanne hatt base i Oslo, mens hennes vordende ektemann har jobbet i Oslo og vært stringer for VG i London.

LES OGSÅ: Helen Mirren (70) fikk moteekspertene til å gispe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer