Avslørte bryllup på Twitter

Men «Party Of Five»-stjernen lot ektemannens navn forbli en hemmelighet.

GIFTET SEG: Fredag annonserte skuespiller Lacey Chabert at hun giftet seg i juleferien - med en mann hun derimot ikke avslørte navnet til. Skjønnheten delte flere bilder fra bryllupet på Twitter og Instagram. Foto: Lacey Chabert/ Twitter/ Instagram
GIFTET SEG: Fredag annonserte skuespiller Lacey Chabert at hun giftet seg i juleferien - med en mann hun derimot ikke avslørte navnet til. Skjønnheten delte flere bilder fra bryllupet på Twitter og Instagram. Foto: Lacey Chabert/ Twitter/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Lacey Chabert (31) har visst all grunn til å gå glisende inn i det nye året.

I løpet av juleferien giftet hun seg nemlig med kjæresten sin - en overraskende nyhet hun selv annonserte på Twitter-profilen sin fredag.

«Ville bare dele en personlig nyhet med dere folkens...», twitret hun først, fulgt av:

«Jeg begynner 2014 som en frue! I løpet av ferien, min beste venn og livs kjærlighet... vi to ble mann og kone!», twitret «Party Of Five»-stjernen begeistret.

«Young Justice»-skuespilleren postet dessuten et par Instagram-bilder fra bryllupet, ett hvor hun danser på bryllupsfesten og ett hvor hun og forloveren, søsteren Crissy, omfavner hverandre.

Brudgommen er imidlertid påfallende fraværende, både på bildene og i skuespillerens statusoppdateringer.

Brunetten, som i høst poserte lettkledd for herrebladet Maxim, nevner faktisk ikke sin utkårede ved navn i det hele tatt.

Men ifølge en kilde til UsWeekly heter Laceys ferske ektemann David Nehdar. Bryllupet stod i L.A., og celebre venner som Kaley Cuoco, som også giftet seg i ferien, Amy Davidson og «Bachelorette»-stjernen Ali Fedotowsky var blant gjestene.

SKJØNNHET: Lacey spilte en av de populære bertene i «Mean Girls» fra 2004 sammen med blant andre Lindsay Lohan (t.v) og Amanda Seyfried. Foto: Stella Pictures
SKJØNNHET: Lacey spilte en av de populære bertene i «Mean Girls» fra 2004 sammen med blant andre Lindsay Lohan (t.v) og Amanda Seyfried. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg vil ha en baby med en gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer