Avslørte bryllup på nettet

Fire måneder etter at de forlovet seg, giftet Hollywoodparet seg i Mexico.

GIFTET SEG: Hollywood-paret Alexa Vega og Carlos Pena jr bekrefter at de har giftet seg i Mexico. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Hollywood-paret Alexa Vega og Carlos Pena jr bekrefter at de har giftet seg i Mexico. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FILMSTJERNE: Alexa Vega er kjent fra blant annet filmen «Machete Kills» fra 2013. Foto: Stella Pictures
FILMSTJERNE: Alexa Vega er kjent fra blant annet filmen «Machete Kills» fra 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: De to skuespillerne Alexa Vega (25) og Carlos Pena Jr. (24) giftet seg lørdag i det meksikanske ferieparadiset Puerta Vallarta.

Vega - som er best kjent fra filmene «Spy Kids» og «Machete Kills» - avslørte selv den glade nyheten på sin side hos nettstedet WhoSay.«LOVING our #LexLos @Hoodiebuddie hoodies! #DestinationWedding #Mexico» skrev hun under et bilde av seg og kjæresten på reise.Lørdag la hun ut en Twitter-melding med beskjeden «Mrs. PENAVEGA».

Alexa har vært forlovet til Carlos Pena jr - som er best kjent fra den amerikanske Barne-TV serien «Big Time Rush» - siden august.

- Vi er glade for at vi kunne ha familie og nære venner med oss på denne spesielle dagen, sa paret i en felles uttalelse etter bryllupet.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd for Emma
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer