Drew Barrymore:

Avslørte brutal hevn på eksen

- Han ringte til meg og gråt som en liten jente.

TOK HEVN: Skuespiller Drew Barrymore røpet en godt bevart hemmelighet da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!» sist uke. Her med Amy Poehler, Will Arnett og Justin Theroux på Golden Globe-etterfest i 2009. Foto: AP/ NTB Scanpix
TOK HEVN: Skuespiller Drew Barrymore røpet en godt bevart hemmelighet da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!» sist uke. Her med Amy Poehler, Will Arnett og Justin Theroux på Golden Globe-etterfest i 2009. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom roller i romantiske komedier som «50 First Dates» og «He's just not that into you» kan man få inntrykk av at Drew Barrymore (43) er en søt og uskyldig dame.

Nå avslører tobarnsmoren, som skilte seg fra Will Kopelman (39) i 2016, at hun har en rampete side ved seg.

Som ung tok nemlig Hollywood-stjernen og en venninne hevn på en eks-kjæreste ved å vandalisere bilen hans.

- Jeg spraymalte eksens bil. Det var skikkelig gøy. Vi hadde Cypress Hill på full guffe. Det var på midten eller slutten av 90-tallet og vi følte oss utrolig kule, fortalte Barrymore til stor latter fra publikum da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!» torsdag, ifølge Etonline.com.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER MORSROLLEN: Drew hadde selv en vanskelig oppvekst og gjør alt hun kan for å gi døtrene masse kjærlighet. Foto: NTB Scanpix
ELSKER MORSROLLEN: Drew hadde selv en vanskelig oppvekst og gjør alt hun kan for å gi døtrene masse kjærlighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Løy om hærverket

Barrymore, som ikke røper identiteten til eks-kjæresten, delte videre at hun malte kryptiske meldinger på bilen hans slik at han ikke skulle mistenke at det var hun som hadde utført hærverket.

- Vi malte mange forferdelige ting slik at det var vanskelig å tro at det var jeg som hadde gjort det. Ikke ting som: «Du dreit deg ut, din drittsekk», men ting som «Anarki» og «Black Flag» (navnet på et band), lo hun.

- Og så ringte han til meg og gråt som en liten jente, mens han spurte om det var jeg som hadde gjort det. Jeg bare: «Neeei».

«Charlie's Angels»-stjernen innrømmet heller aldri i etterkant til eksen at det faktisk var hun som hadde vandalisert bilen hans.

- Det var en skikkelig tilfredstillende følelse - og nå vet han altså at det var jeg som gjorde det (...) Det var et uforglemmelig øyeblikk, og verdt den telefonsamtalen jeg kanskje får nå snart, fortalte hun til applaus fra salen.

Se videoklipp her:

- Jeg har mislykkes

Det var våren 2016 at Barrymore og ektemannen gjennom fire år, Will Kopelman, gikk hver til sitt. De giftet seg i California sommeren 2012, og har døtrene Olive (6) og Frankie (4) sammen.

- Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel ikke at dette gjør av vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etterhvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, fortalte skuespilleren til People den gang.

Kort tid etter forklarte hun at hun skammet seg over at ekteskapet med Will ikke fungerte. Dette var nemlig filmstjernens tredje skilsmisse.

- Jeg brukte ordet «mislykket» i pressemeldingen fordi det er så ærlig. Når man skiller seg, så tenker man: «Jeg har mislykkes. Jeg er mislykket».

- Det er skamfullt og hardt å gå gjennom, til og med privat, sa hun til Chelsea Handler på hennes talkshow «Chelsea», ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

Tøff skilsmisse

I fjor snakket hun også om familiedrømmen som brast da hun gjestet Ellen DeGeneres' talkshow.

- Det var mitt verste mareritt. Jeg hadde en inderlig drøm om å oppdra barna på en ultra-tradisjonell måte, altså skape en oppvekst for barna mine som var alt annet enn min egen, men sånn gikk det altså ikke, sa hun, og la til:

- Nå vil jeg bare at de skal oppleve kjærlighet, ærlighet og samhold.

I 1994 var hun gift med bartenderen Jeremy Thomas i kun seks uker. I juli 2001 giftet hun seg med komikeren Tom Green (46), men han søkte om skilsmisse kun fem måneder senere.

Saken fortsetter under bildet.

SKILTE LAG: I fire år var Barrymore gift med Will Kopelman. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: I fire år var Barrymore gift med Will Kopelman. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åpen om fortiden

Drew Barrymore debuterte som skuespiller allerede som syvåring, med filmen «E.T» fra 1982. Som ung pike levde hun et rebelsk liv med vill festing, alkoholmisbruk og dop.

Filmstjernen begynte å røyke hasj allerede som tolvåring og begynte å misbruke kokain året etter. Da hun var 14 år gammel var hun på så farlige veier at hun ble tvunget på avrusning.

HADDE RUSPROBLEMER: Drew Barrymore avbildet som ung stjerne i 1987. Foto: AP/ NTB scanpix
HADDE RUSPROBLEMER: Drew Barrymore avbildet som ung stjerne i 1987. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Dette er en stor kontrast til familielivet hun lever i dag. Hun har flere ganger uttalt at mammarollen har endret henne, og i 2015 sa hun til InStyle at hun ønsker å være åpen om fortiden sin overfor barna sine.

- Jeg vil fortelle barna om fortiden min. Jeg kommer ikke til å late som om jeg alltid har vært uskyldig, sa hun.

Til tross for sin trøblete oppvekst innrømmet stjernen at hun ikke ville forandret på noe av det.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne tenke annerledes på det fordi jeg vet ikke hvordan et annet liv ville vært. Det er vanskelig å forestille seg at ting kunne ha vært annerledes når de ikke var det, forklarte hun.

LES OGSÅ: Arrestert en uke etter at hun truet med å skyte seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer