Avslørte brudd på Twitter

Katie Price er singel igjen.

SINGEL IGJEN: Katie Price skriver på sin hjemmeside at det er slutt mellom henne og kjæresten Leandro Penna.  Foto: All Over Press
SINGEL IGJEN: Katie Price skriver på sin hjemmeside at det er slutt mellom henne og kjæresten Leandro Penna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen og realitykjendisen Katie Price (34) - også kjent som Jordan - har de siste to årene hatt et stormfullt av-og-på forhold til sin argentinske kjæreste Leandro Penna.

Nå ser imidlertid forholdet ut til å være over for godt, etter at Price tirsdag annonserte at de to har gått hver sin vei, på sin side hos nettsamfunnet Twitter.

Price henviste til en kunngjøring på sin hjemmeside, hvor det blant annet står: «Noen ganger tar forhold ganske enkelt slutt. Arbeid på forskjellige kontinenter, familieforpliktelser og karrierer, har ført til at vi er mye fra hverandre, selv når vi er i samme land. Dette har gjort det vanskelig å gå videre med forholdet.»

Tidligere har det vært spekulert i at forholdet har vært på vaklende grunn, fordi Leandro ønsket seg tre barn med Price, som allerede har tre barn fra to tidligere forhold.

- Det vet jeg ikke om kroppen min klarer, sa hun i juli om ønsket til Leandro.

Price har tidligere vært gift med popartisten Peter Andre og kampsportutøveren Alex Reid.

Leandro Penna har foreløpig ikke kommentert brudd-nyheten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen min klarer ikke tre barn til 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer