Avslørte barnets kjønn

- Vi er for spente til å holde det hemmelig, sier supermodellen.

FÅR EN SØNN: Alessandra Ambrosio avslørte barnets kjønn da hun la ut dette bildet på Facebook. Modellen har skrevet «Det er en gutt!» i sanden.  Foto: All Over Press
FÅR EN SØNN: Alessandra Ambrosio avslørte barnets kjønn da hun la ut dette bildet på Facebook. Modellen har skrevet «Det er en gutt!» i sanden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre supermodellen Alessandra Ambrosio (30) venter barn nummer to med forloveden Jamie Mazur. Hun viser stadig frem sin voksende mage, men har frem til nå nektet å avsløre om hun venter en gutt eller jente.


Fra før har paret datteren Anja Louise (3), som snart får en liten lekekamerat. De vordende foreldrene ville holde kjønnet for seg selv, men er så spente at de ikke klarte å vente med å dele nyheten med verden.

- Det er en gutt! skrev modellen i sanden på et bilde hun har lagt ut på sin Facebook-profil.


Ambrosio forteller E! Online at hun alltid har ønsket seg en sønn.

- Jeg har ønsket meg en gutt. Jeg trodde mitt første barn ble en gutt, men vi ble selvfølgelig veldig glade da vi skjønte at det var en liten jente. Nå får jeg en gutt også, det er helt perfekt, sier Alessandra.

Selv om fødselen kun er fem uker unna, har ikke paret bestemt seg for hva de vil kalle sønnen.

- Jeg vil ha noe som er fint både på portugisisk og engelsk. Det kan ikke være for amerikansk for da klarer ikke bestemoren min å uttale det, sier den portugisiske skjønnheten.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem gravidmagen på stranda  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer