Avslørte barnets kjønn

Hollywood-stjernene blir foreldre til høsten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april kom den gledelige nyheten om at Halle Berry (46) og forloveden Olivier Martinez (47) venter sitt første barn sammen.

Da den franske skuespilleren onsdag gikk den røde løperen under åpningskvelden av Champs-Elysées Film Festival i Paris, avslørte han kjønnet på den ufødte babyen.

- Sønnen min kommer til å bli amerikansk, men jeg forblir fransk, sa han til People.com.

«Monster's Ball»-stjernen har tidligere fortalt at hun trodde hun var for gammel til å bli gravid igjen, og at hun i starten trodde graviditeten var nyrestein.

- Olivier og jeg har alltid ønsket å bli foreldre. Jeg ville ikke ha for store forventninger, men Gud fikk drømmen til å gå i oppfyllelse. Denne graviditeten er et mirakel og en fantastisk gave, har hun tidligere uttalt.

Mens dette blir Oliviers første barn, har Halle datteren Nahla (5) fra forholdet til den kanadiske modellen Gabriel Aubry (37).LES OGSÅ: Helene Bøksle ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer