FORELDRE FOR ANDRE GANG: Eddie Redmayne og kona Hannah Bagshawe Redmayne blir foreldre igjen. Foto: Claudia Manzo/IPA/REX/Shutterstock
FORELDRE FOR ANDRE GANG: Eddie Redmayne og kona Hannah Bagshawe Redmayne blir foreldre igjen. Foto: Claudia Manzo/IPA/REX/ShutterstockVis mer

Eddie Redmayne:

Avslørte babynyheten på utstilling

Eddie Redmaynes kone viste frem sin voksende mage for første gang.

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Eddie Redmayne (35) og kona Hannah (34), gleder seg over at de skal bli foreldre for andre gang, melder Daily Mail.

Det var under en smykkeutstilling i London onsdag at Hannah for første gang viste den voksende babymagen, og paret så ut til å storkose seg med en frikveld.

En talsmann for paret bekrefter graviditeten.

- De er glade for å kunne bekrefte at de skal bli foreldre igjen, sier talspersonen til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

I LYKKERUS: Nyheten om familieforøkelsen kom etter at Hannah viste babymagen offentlig for første gang under en smykkeutstilling i London denne uken. Foto: Nick Harvey/REX/Shutterstock
I LYKKERUS: Nyheten om familieforøkelsen kom etter at Hannah viste babymagen offentlig for første gang under en smykkeutstilling i London denne uken. Foto: Nick Harvey/REX/Shutterstock Vis mer

Eddie og Hannah ønsket sin første datter, Iris May, velkommen til verden i juni 2016. Den gangen åpnet Oscar-vinneren seg om farsrollen, og fortalte at det var helt fantastisk å bli far for første gang.

- Vel, hun er kun syv uker gammel, men det er helt utrolig. Virkelig helt fantastisk, sa prisvinneren til Hello! Magazine i 2016, ifølge Daily Mail.

Giftet seg seks måneder etter forlovelsen

Duoen begynte å date i 2012, og to år senere forlovet de seg. Kun seks måneder etter frieriet, gikk paret ned kirkegulvet sammen.

- Jeg er glad for å kunne bekrefte at Hannah og Eddie giftet seg i dag. De feiret dagen sammen med en liten gruppe venner og familie, fortalte Redmaynes talsperson til People 15. desember 2015.

Ett år etter bryllupet kom nyheten om at paret ventet sitt første barn. Da lille Iris May kom til verden, tok «The Danish Girl»-skuespilleren «en Cumberbatch», og annonserte nyheten på tradisjonelt vis, i et notis under «fødsler, dødsfall og ekteskap»-seksjonen i lørdagsutgaven av den britiske avisen The Times.

Suksess på mange fronter

Det er ikke bare på hjemmebane at Redmayne opplever oppturer. I 2012 fikk han strålende kritikker i rollen som Marius Pontmercy i musikalen «Les Miserables», og i 2015 portretterte skuespilleren vitenskapsmannen Stephen Hawking i filmen «The Theory of Everything». Rollen sikret ham en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA.

Saken fortsetter under bildet.

PRISVINNER: Rollen som Stephen Hawking ga Redmayne hele tre priser for beste mannlige hovedrolle. Foto: Filmweb
PRISVINNER: Rollen som Stephen Hawking ga Redmayne hele tre priser for beste mannlige hovedrolle. Foto: Filmweb Vis mer

Det var en tydelig rørt vinner som mottok Oscar-prisen den gang:

- Jeg er en heldig, heldig mann. Denne Oscaren tilhører alle verden rundt som kjemper mot ALS. Og til Stephen Hawking og hans familie, sa Redmayne i sin takketale fra scenen.

Redmayne ble også Oscar-nominert for hovedrollen i «The Danish Girl», og i 2017 vant han Empire Award for beste mannlige skuespiller i filmen «Fabeldyr og hvor de er å finne». Det er «Harry Potter»-skaper J.K. Rowling som har skrevet både manuset og boken filmen er basert på. For tiden er Redmayne aktuell med innspillingen av film nummer to i samme serien.

LES OGSÅ: Letter på sløret om livet som tobarnsmor