Bar Refaeli:

Avslørte babynyhet

Supermodellen blir mamma for tredje gang.

ALLE GODE TING ER TRE: Bar Refaeli gleder seg til å bli mor igjen. Foto: NTB Scanpix
ALLE GODE TING ER TRE: Bar Refaeli gleder seg til å bli mor igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den israelske supermodellen Bar Refaeli (34) venter sitt tredje barn med ektemannen Adi Ezra (44). Dette avslører skjønnheten selv på Instagram torsdag.

Det er i en videosnutt hvor programleder Assi Azar (40) forteller på hebraisk at han skal være modell for Refaelis solbrillemerke, at den gledelige nyheten blir delt, melder Jerusalem Post.

Når Azar stiller «Sports Illustrated»-modellen et spørsmål rundt partnerskapet, svarer hun helt enkelt:

- Jeg er gravid!

Som tekst til videoen har den vordende mammaen skrevet «OOPS I did it again».

Fra før av har Bar og Adi, som giftet seg i 2015, døtrene Liv (2) og Elle (20 mnd). Dette betyr at paret vil ha tre barn under tre år når det ufødte barnet kommer til verden senere i år. Noe Assi Azar gjør et poeng ut av i videoen etter at Leonardo DiCaprios eks-kjæreste har avslørt graviditeten.

- Var hun ikke gravid for bare et sekund siden? Jeg er veldig glad på hennes vegne - hvis dette er sant. Hun ser litt gravid ut. Det gjør hun. Men hvem trenger tre barn, sier han spøkefullt, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Drømmen gikk i oppfyllelse

Refaeli var av-og-på-kjæreste med Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (44) i fem år, men i mai 2011 ble forholdet avsluttet for siste gang.

En av grunnene til at det ble slutt, skal ha vært hennes ønske om å gifte seg og starte familie.

- Jeg tror dette tiåret kommer til å bli viet til å stifte familie. Jeg har selv fire søsken, og forhåpentligvis får jeg en stor familie selv også. Men jeg får ta en av gangen, uttalte 34-åringen til Hello! Fashion Monthly i 2016, like etter at hun ble mor for første gang.

I oktober 2017 kom datter nummer to til verden.

- Hjertene våre er fulle av kjærlighet akkurat nå. Vi ønsket nylig Livs lillesøster, Elle, velkommen til verden. Vi er utrolig lykkelige og gleder oss til å starte dette nye kapittelet i livet, fortalte hun til Us Weekly den gangen.

LES OGSÅ: - Ikke få meg til å mislike babyen din