Tori Spelling fra «Beverly Hills 90210»:

Avslørte babynyhet på Twitter

Tori Spelling jubler av lykke.

BABYLYKKE: Tori Spelling og Dean McDermot avlører torsdag at de er blitt foreldre til en liten sønn. Det er parets femte barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Tori Spelling og Dean McDermot avlører torsdag at de er blitt foreldre til en liten sønn. Det er parets femte barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I oktober ble det kjent at den tidligere Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spelling (43) og Dean McDermott (50) skulle bli foreldre igjen.

På sin egen Twitter-profil avslører 43-åringen at hun fødte en sønn torsdag, og avslører samtidig navnet på parets femte barn.

- Vi er så glade for å kunne annonsere fødselen av vårt nyeste familiemedlem, skriver Spelling og oppfordrer fansen til å ønske Beau Dean McDermott velkommen til verden.

Paret er allerede foreldre til Liam (9), Stella (8), Hattie (5) og Finn (4). I tillegg har Dean sønnen Jack (18) fra et tidligere ekteskap.

Bedro kona

Forholdet mellom Tori og Dean har ofte blitt omtalt som et av Hollywoods mest turbulente.

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise til Toronto i 2013 har paret gjentatte ganger vært nær ved å gå fra hverandre.

Både sexavsløringer, påståtte falske utroskapsanklager og barnebidragsgjeld på 400 000 kroner er bare noen av utfordringene duoen har stått overfor.

Ekteskapsproblemene har også blitt godt dokumentert i reality-serien «True Tori».

Nylig feiret paret 10-årsbryllupsdag og nå kan nå glede seg over tiden sammen med baby nummer fem.

- Dette barnet kom på det beste tidspunktet. Ingenting er noensinne perfekt, men jeg er så hodestups forelsket i mannen min og barna våre. Tanken på å bli enda flere føles som en velsignelse, sa Tori Spelling til People da graviditeten ble kjent.

LES OGSÅ: Raser mot TV-produsent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer