Eddie Redmayne ble pappa for andre gang:

Avslørte babynyhet på tradisjonelt vis

Datteren Iris May fikk en lillebror.

NYBAKTE FORELDRE: Eddie Redmayne og kona Hannah Bagshawe Redmayne er blitt foreldre for andre gang. Foto: Claudia Manzo/IPA/REX/Shutterstock
NYBAKTE FORELDRE: Eddie Redmayne og kona Hannah Bagshawe Redmayne er blitt foreldre for andre gang. Foto: Claudia Manzo/IPA/REX/Shutterstock Vis mer

(Se og Hør): Filmstjernen Eddie Redmayne (36) har hatt en fantastisk karriere de siste årene, men han kan også glede seg over livet på hjemmebane.

Nå har nemlig 36-åringen og kona Hannah Bagshawe blitt foreldre for andre gang, skriver Daily News.

Sønnen Luke Richard kom til verden 10. mars, og paret annonserte nyheten selv i The London Times.

Redmayne og Bagshawe har datteren Iris May (2) fra før.

BEKREFTET BABYNYHETEN: Eddie Redmayne og kona Hannah annonserte babynyheten på tradisjonelt vis, via en annonse i The London Times. Foto: NTB scanpix
BEKREFTET BABYNYHETEN: Eddie Redmayne og kona Hannah annonserte babynyheten på tradisjonelt vis, via en annonse i The London Times. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var i november det ble kjent at ekteparet ventet barn igjen, da Hannah viste frem sin voksende babymage under en smykkeutstilling i London.

- De er glade for å kunne bekrefte at de skal bli foreldre igjen, sa en talsperson for paret til Daily Mail.

Valgte ut guttenavn

Da «The Theory of Everything»-stjernen gjestet talkshowet «LIVE! With Kelly and Ryan» i februar, fortalte Eddie at de ikke viste kjønnet på barnet, men at de hadde valgt ut et guttenavn.

- Det er interessant, fordi vi visste det ikke sist gang heller, og det var kun ett navn til hvert kjønn vi var enige om, sa han ifølge E! News.

Etter at filmstjernen ble far for første gang i juni 2016, åpnet han seg om farsrollen.

- Vel, hun er kun syv uker gammel, men det er helt utrolig. Virkelig helt fantastisk, sa prisvinneren til Hello! Magazine i 2016, ifølge Daily Mail.

Vant sin første Oscar

Eddie og Hannah ble et par i 2012, og forlovet seg to år etter. Kun et halvt år etter frieriet, ga paret hverandre sine «ja».

- Jeg er glad for å kunne bekrefte at Hannah og Eddie giftet seg i dag. De feiret dagen sammen med en liten gruppe venner og familie, fortalte Redmaynes talsperson til People 15. desember 2015.

I 2015 vant han sin første Oscar-statuett for rollen som Stephen Hawking i filmen «The Theory of Everything». Rollen sikret ham også en Golden Globe og en BAFTA.

- Jeg er en heldig, heldig mann. Denne Oscaren tilhører alle verden rundt som kjemper mot ALS. Og til Stephen Hawking og hans familie, sa Redmayne i sin takketale da han tok imot Oscar-statuetten.

Saken fortsetter nedenfor.

RØRT TIL TÅRER: Det var en rørt Eddie Redmayne som tok imot sin første Oscar-statuett i 2015. Foto: NTB scanpix
RØRT TIL TÅRER: Det var en rørt Eddie Redmayne som tok imot sin første Oscar-statuett i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Pinlig med nakenscener

Skuespilleren ble også Oscar-nominert for rollen i filmen «The Danish Girl», der han spiller den transkjønnede kunstneren Lili Elbe, som ble født som Einar Wegener.

Han har tidligere uttalt at dette var den mest krevende rollen han har hatt i løpet av sin karriere, spesielt fordi han måtte spille inn en nakenscene hvor karakteren prøver å skjule sine edle deler.

Saken fortsetter under bildet.

FØRSTE KIKK: Se de første bildene fra J.K. Rowlings Harry Potter-spinoff «Fantastic Beasts and Where to Find Them». Video: Warner Bros. Vis mer Vis mer

- Det er pinlig hver eneste gang man må være naken foran crewet. Det er ikke sånn at det er mer komfortabelt for oss som er skuespillere. Det ville vært akkurat det samme hvis du skulle kledd deg naken foran 30 mennesker, hevdet han i Detail magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg frykter spesielt å stille opp på talk shows i forhold til dette. De sier alltid: «Fortell en morsom historie». Men filmen var altfor intens. Vi kommer ikke til å lage en sekvens med «behind the scenes»-flauser, sa han.

I fjor vant han også en Empire Award for beste mannlige skuespiller i filmen «Fabeldyr og hvor de er å finne». Det er «Harry Potter»-skaper J.K. Rowling som har skrevet både manuset og boken filmen er basert på. Film nummer to i serien har premiere i november i år.

LES OGSÅ: Se kjendisdatterens utrolige forandring