BABYLYKKE: Skuespiller Julia Stiles og Preston J. Cook har hatt opplevd flere store begivenheter de siste månedene. I slutten av september giftet paret seg og måneden etter fikk de sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Skuespiller Julia Stiles og Preston J. Cook har hatt opplevd flere store begivenheter de siste månedene. I slutten av september giftet paret seg og måneden etter fikk de sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Julia Stiles:

Avslørte babynyhet på Instagram

Ble foreldre for første gang - én måned etter bryllupet.

Publisert

(Se og Hør): I sommer avslørte skuespiller Julia Stiles (36) at hun og ektemannen Preston J. Cook at de ventet sitt første barn.

Nå er ventetiden over for paret. Det avslører «Jason Bourne»-stjernen på sin Instagram-profil.

«Strummer Newcomb Cook, født 20. oktober 2017. Takk og evig takk til de fantastiske legene, sykepleierne og medarbeiderne på Mount Sinai for all hjel til å bringe denne store gleden inn i livene våre», skriver hun til et bilde av babyens hånd som holder rundt ektemannens tommel.

Stiles avslørte graviditeten da hun i juni gjestet TV-programmet «This Morning' TV show» i London, og programlederen gratulerte henne med graviditeten.

- Tusen takk. En liten baby, smilte skuespilleren mens hun strøk seg forsiktig over magen, ifølge en videosnutt postet på Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

Giftet seg

Julia Stiles og Preston J. Cook forlovet seg på julaften i 2015, og i september i år giftet duoen seg.

Også denne nyheten valgte skuespilleren å avslørte via sosiale medier.

- Hvem liker vel ikke et «shotgun wedding» (bryllup for å sørge for at et barn blir født innenfor ekteskap, journ.anm), skrev hun på Instagram hvor hun delte et bilde av bryllupsringene mens paret holdt hendene på gravidmagen.

Who doesn't love a shotgun wedding? 😉✨

Et innlegg delt av Stiley Jay (@missjuliastiles)

En kilde nær paret sa til US Magazine at paret giftet seg i løpet av den amerikanske høytiden «Labor Day», med kun to av parets venner var til stede.

Det var under innspillingen av filmen «Go With Me» i 2015 at Stiles møtte sin nåværende ektemann for første gang.

På den tiden jobbet Preston i produksjonen.

I et intervju med The Guardian samme året røpet hun at hun hadde funnet kjærligheten da hun fikk spørsmålet om når hun fikk sitt livs beste kyss.

Det var muligens i dag tidlig. Jeg dater en kamera-assistent jeg møtte på jobb. Han heter Preston, svarte hun.

- Jeg ødela ikke ekteskapet

I flere år var Julia Stiles i et forhold med Jonathan Kramer før det ble slutt i 2008.

Kort tid etter ble «Save The Last Dance»- stjernen beskyldt for å ha ødelagt ekteskapet mellom «Dexter»-stjernene Michael C. Hall (46) og Jennifer Carpenter (37).

Hall hadde nettopp gått fra sin kone, og flere ganger skal Julia ha blitt observert sammen med Michael.

Julia selv har imidlertid nektet for å ha hatt noe med bruddet å gjøre.

- Jeg ødela ikke ekteskapet mellom Michael og Jennifer. Vi er gode venner og hadde det veldig gøy da vi jobbet sammen, slo hun fast til til US Magazine i 2010.

Skuespilleren har også tidligere vært sammen med «Dawsons Creek»-stjernen Joshua Jackson (39), men forholdet tok slutt i 2000.

FILMSTJERNE: Julia i en scene med Matt Damon fra filmen «The Bourne Supremacy». Foto: Universal Studios / FIlmweb
FILMSTJERNE: Julia i en scene med Matt Damon fra filmen «The Bourne Supremacy». Foto: Universal Studios / FIlmweb Vis mer

LES OGSÅ: - Nå har de endelig forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer