<strong>VENTER SITT ANDRE BARN:</strong> Under ett år etter ankomsten av sitt første barn, kan allerede artisten Adam Levine og modellkonen Behati Prinsloo annonsere at de venter barn nummer to. Foto: NTB Scanpix.
VENTER SITT ANDRE BARN: Under ett år etter ankomsten av sitt første barn, kan allerede artisten Adam Levine og modellkonen Behati Prinsloo annonsere at de venter barn nummer to. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Behati Prinsloo og Adam Levine:

Avslørte babynyhet på Instagram

Stjerneparet jubler over at de skal bli foreldre for andre gang.

Publisert

(Seoghør.no): For nøyaktig et år siden fikk artisten Adam Levine (38), best kjent som vokalist i popgruppa Maroon 5, og modellkona Behati Prinsloo (28) sitt første barn, datteren Dusty Rose (11 mnd).

Før de kan feire datterens ettårs dag, kan paret allerede røpe at de venter sitt andre barn.

Det er Behati selv som annonserer den glade nyheten med et bilde på Instagram av den voksende magen og teksten «runde to».

Saken fortsetter nedenfor.

ROUND 2.....

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Viser sin kjærlighet

Duoen ble kjærester i 2012 og etter å ha vært fra hverandre en periode, fridde sangeren til den langbeinte skjønnheten, som siden 2007 har vært en av undertøygiganten Victoria's Sectrets modeller.

– Hun gjør meg til den beste personen jeg kan være. Hun er det beste i hele verden, skrøt han av henne under Tribeca Film Festival i 2014.

<strong>LYKKELIGE:</strong> Paret giftet seg i 2014, og lykken ser ut til å stråle fortsatt. Foto: Wenn.com
LYKKELIGE: Paret giftet seg i 2014, og lykken ser ut til å stråle fortsatt. Foto: Wenn.com Vis mer

Bare måneder etter, sommeren 2014, giftet paret seg i en seremoni på Flora Farms i Los Cabos i Mexico, foran om lag 275 av sine venner og familiemedlemmer.

– Jeg ønsker meg 100 barn. Jeg vil ha flere barn enn det som vil være sosialt ansvarlig, delte han med Ryan Seacrest under en radiointervju i etterkant av bryllupet. Om de ikke er helt der enda, går det i alle fall unna mot Adams mål.

Og selv om paret nå har vært gift i tre år, ser det på ingen måte ut til at kjærligheten har falmet mellom paret. På Instagram la Adam i mai ut et bilde av sin smellvakre kone med tittelen «Kan noen spleise med Behati Prinsloo? Jeg er STOR fan.»

Saken fortsetter nedenfor.

Can anyone hook me up with @behatiprinsloo? BIG fan.

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

Fikk stjerne på Walk of fame

Tidligere i år fikk Adam oppfylt en drøm mange superkjendiser har: Han kunne avduke sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

<strong>STOLTE FORELDRE:</strong> Adam og Behati med datteren Dusty Rose. Foto: NTB Scanpix
STOLTE FORELDRE: Adam og Behati med datteren Dusty Rose. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under avdukingen var det imidlertid ikke bare han som fikk oppmerksomhet, for også den gang hadde han med seg kona og datteren.

Etter å ha avduket stjernen, holdt han en rørende takketale til kona og datteren.

– Jeg har en datter, jeg har den vakreste kona i hele verden. Jeg er en av de heldigste personene som noensinne har levd, og det har ingenting med meg å gjøre, det har å gjøre med de personene som elsker jeg høyest. Så jeg takker alle disse menneskene, sa han i den rørende talen.

Saken fortsetter nedenfor.

Babylykke i The Voice

Adam har vært en fast del av dommerpanelet i det amerikanske talentprogrammet «The Voice» siden 2011.

Sist sesong var han å se sammen med Alicia Keys (36), Blake Shelton (41), og Gwen Stefani (47).

For to år siden ble det kjent at Gwen og Blake hadde funnet tonen mens de jobbet sammen i programmet, og tidligere denne uken kunne de avsløre at også de venter barn.

LES OGSÅ: – Graviditetene var de verste periodene i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer