Espen Lind:

Avslørte babynyhet på direkten

- Jeg ble pappa for et halvt år siden.

BLE FORELDRE: Espen Lind avslører at han ble pappa for første gang for et halvt år siden. Her sammen med kjæresten Lisa Tatjana Firmanslund. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BLE FORELDRE: Espen Lind avslører at han ble pappa for første gang for et halvt år siden. Her sammen med kjæresten Lisa Tatjana Firmanslund. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden ble det kjent at musikerne, Kurt Nilsen (40), Alejandro Fuentes (31), Askil Holm (38) og Espen Lind (47), gjør comeback som «De nye gitarkameratene» etter ti år.

De siste ukene har de derfor dukket opp på ulike TV- og radioprogrammer for å snakke om comebacket. Da guttegjengen gjestet Morgenklubben på Radio Norge for noen dager siden, var det imidlertid helt andre ting som også ble avslørt under intervjuet.

Espen Lind kunne nemlig avsløre at han har blitt pappa for første gang.

Saken fortsetter nedenfor.

SAMMEN IGJEN: De fire gitarglade gutta, som av noen er blitt kalt «De nye gitarkameratene», synger sammen igjen. Video: Facebook / Lind, Nilsen, Fuentes, Holm Vis mer

Røpet seg på direkten

Det var riktig nok ikke Lind selv som brakte den gledelige nyheten på banen. Det var det gitarkameraten Fuentes som gjorde.

På spørsmål om hvordan livet har endret seg for 31-åringen, som opplevde å bli pappa for første gang i 2016, røpet Fuentes seg med å si at også Lind nylig hadde blitt pappa.

- Ville du fortelle om det, Espen? Spør radiovert Kim Dahl.

- Jeg gjør det i hvert fall nå, sier han til full latter, mens Fuentes beklager seg.

Saken fortsetter nedenfor.

Pappa i et halvt år

Til et noe forfjamset radiostudio avslører Lind at han har forsøkt å ligge lavt med babynyheten, og at det derfor ikke er så rart at det er få som vet.

- Jeg ble pappa for et halvt år siden. Det er veldig stas, forteller han.

Det var i 2015 det ble kjent at den tidligere «The Voice»-dommeren hadde funnet lykken med den tidligere «The Voice»-deltakeren Lisa Tatjana Frimanslund - to år etter at de møttes under TV-programmet for første gang.

På dette tidspunktet hadde Lind vært singel i ett år, etter at forholdet mellom ham og motebloggeren Hanneli Mustaparta (36) tok slutt i 2014.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Happy birthday baby ❤️❤️❤️

A post shared by Espen Lind (@espenlind_) on

Til Morgenklubben forteller artisten at livet har blitt svært annerledes etter at han og Frimanslund ble foreldre for første gang.

- (..) Man blir en litt annen person. Når man står midt oppi det er det kanskje litt vanskelig å peke på nøyaktig hva det har gjort med meg. Jeg tror det er lettere å se det om noen år, når man ser det litt utenfra. Men det er klart at alt blir annerledes. Man blir annerledes selv, og hele livet blir annerledes. Alle som har barn vet jo at det er en enorm omveltning, sier han.

Se og hør har forsøkt å komme i kontakt med Espen Lind uten å lykkes.

Dobbel babylykke

Det var som nevnt i 2014 det ble kjent at Lind og Mustaparta gikk hver til sitt etter ni år som kjærester.

Også for Mustaparta sin del, ser det ut til at lykken har snudd og snart kan også hun nyte livet som nybakt mor.

I oktober i fjor ble det nemlig kjent at hun venter sitt første barn med forloveden Stian Findtland Skaug.

«Vi skal bli til tre denne våren og vi kunne ikke vært mer spente på å få møte vår lille person», avslørte modellen på Instagram.

LES OGSÅ: Får kritikk for barnas hårfrisyrer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer