Avslørte babynyhet i vinnerintervju

Martin Johnsrud Sundby klarte ikke å holde på sin hemmelighet etter NM-seieren.

GULLMANN: Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby jublet etter NM-seieren på Hamar. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning.  Foto: Reuters
GULLMANN: Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby jublet etter NM-seieren på Hamar. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby (28) tok nok en NM-seier i dagens 15 kilometer på Hamar torsdag.

I vinnerintervjuet med NRK avslørte Oslo-gutten at han og samboeren Marieke Heggeland (27) venter en sønn.

- Jeg håper min kjære sønn kommer til live snart så jeg får klipt av meg det skjegget. Jeg sa til fruen for tre-fire uker siden at jeg skal spare til han kommer, og det begynner å bli langt. Det er gudskjelov ikke så lenge igjen, sier Martin til NRK idet han ser på sitt eget løp i reprise. 

Paret har lenge vært taus om kjønnet på sin førstefødte.

Marieke har termin i slutten av januar, og Martin har tidligere uttalt til Se og Hør at han ser fram til den store begivenheten.

- Jeg gleder meg til å få tankene over på «viktigere» ting. Det at vi blir en liten familie er veldig stort. 

- Det er bare sunt å få fokus på noe annet enn idretten. Jeg kommer nok til å bli en ansvarsfull, halvbekymret - og hysterisk far, har han uttalt.

Les også: - Jeg har hatt ekstremt mye angst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer