SØTE: Jessica Simpsons lillesøster, Ashlee Simpson, får nå sitt andre barn. Denne gangen en liten jente med norskættede Evan Olav Ross.  Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
SØTE: Jessica Simpsons lillesøster, Ashlee Simpson, får nå sitt andre barn. Denne gangen en liten jente med norskættede Evan Olav Ross. Foto: REX/MediaPunch/All Over PressVis mer

Avslørte babynyhet for fansen

Ashlee Simpson og norskættede Evan Olav Ross holdt på hemmeligheten i tre måneder.

SEOGHØR.NO: I november fortalte Diana Ross' nest yngste sønn, Evan Olav Ross (26) at han og kona Ashlee Simpson (31) jobbet med å bli gravide, og i desember var det klart at artisten var gravid.

Jessica Simpsons lillesøster har allerede en 7 år gammel sønn, Bronx Mowgli, som nå får en liten halvsøster.

Sangeren avslørte barnets kjønn til Us Weekly, men hadde holdt på hemmeligheten lenge.

FORELDRE: Ashlee Simpson og Evan Olav Ross gleder seg til å innrede barnerommet. Her med Simpons sønn Bronx Mowgli. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Ashlee Simpson og Evan Olav Ross gleder seg til å innrede barnerommet. Her med Simpons sønn Bronx Mowgli. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg liker å vite kjønnet, for jeg liker å gjøre klart barnerommet, sa sangeren som fikk vite barnets kjønn allerede i november.

Evan, som er sønn av Diana Ross og den avdøde norske eventyreren Arne Næss jr, fortalte til nettstedet at han gjerne vil ha en stor familie.

-Jeg vil gjerne ha så mange barn som mulig, sa Evan til E! News i desember.

Overdådig bryllup

I slutten av august i fjor giftet Ashlee seg med sin kjære Evan Olav Ross i et overdådig bryllup i Greenwhich i Connecticut.

Paret, som har vært venner i mange år, begynte å date sommeren 2013, og bare seks måneder senere gikk Evan ned på kne og fridde til sin fire år eldre kjæreste.

 

Mens Ashlee tidligere var gift med musikeren Pete Wentz (36), som hun har sønnen Bronx (7) med, så er både ekteskap og barn helt nytt for Evan. Men han visste tidlig at han var klar for å stifte familie.

FORELDRE: Ashlee Simpson og Evan Olav Ross skal nå bli foreldre til en liten jente. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Ashlee Simpson og Evan Olav Ross skal nå bli foreldre til en liten jente. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Helt ærlig, vi kunne ha giftet oss når som helst, og hvor som helst. Vi har bare lyst til å bli mann og kone. Vi er så forelsket. Dette er den mest fantastiske perioden i livet mitt, sa han til E!News i desember.

LES OGSÅ: Nå er hun gravid