Jessica Simpson:

- Avslørte babynavnet

Den høygravide Hollywood-stjernen skal allerede ha bestemt seg for hva hun vil kalle sin ufødte datter.

LYKKELIGE: Jessica Simpson har vært sammen med Eric Johnson siden 2010. De giftet seg fire år senere. Dette bildet av paret er tatt i 2014. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Jessica Simpson har vært sammen med Eric Johnson siden 2010. De giftet seg fire år senere. Dette bildet av paret er tatt i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I september kom Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) med den hyggelige kunngjøringen om at de venter sitt tredje barn.

Popstjernen delte den gang babynyheten med sine over fire millioner følgere på Instagram - med god hjelp fra datteren Maxwell (6 1/2) og sønnen Ace (5 1/2).

Barna var nemlig avbildet med to store ballonger med bildeteksten «Overraskelse». Like etterpå postet sangfuglen et nytt bilde, hvor hun avslørte både graviditeten og babyens kjønn.

- Denne lille jenta vil gjøre oss til en familie på fem. Vi kunne ikke vært lykkeligere over å annonsere denne dyrebare velsignelsen i livet, skrev Simpson til bildet.

Blomster-tema

I helgen ble det holdt baby shower for Jessica, og den vordende moren delte en rekke bilder og videosnutter fra feiringen med fansen, både via Insta-story og i feeden.

Nå melder også flere amerikanske medier at 38-åringen avslørte navnet til sin ufødte datter under festen.

På flere av bildene har nemlig Jessica skrevet «Birdie's Nest», som kan oversettes til «Birdies rede», og ifølge Us Weekly er det nettopp Birdie som er navnet på babyen.

View this post on Instagram

💚 Birdie’s Nest 💚

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

View this post on Instagram

💚 Birdie’s Nest 💚

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

På bildene poserer Jessica sammen med sin mor, Tina (59), søsteren Ashlee Simpson (34), hennes datter Jagger (3), og sin egen datter Maxwell. Alle kledd i nydelige blomsterkreasjoner og/eller botanisk print.

Bestemor Tina, som kalles «Gigi» av barnebarna, omtaler også den ufødte jenta for Birdie i en post på sin Instagram-profil:

- Mitt eldste barnebarn #MaxiDrew og Gigi feirer babyen vår Birdie! Tusen takk for en vakker dag.

Ifølge en venn av Simpson, som Entertainment Tonight har snakket med, er Birdie et familienavn.

- Hun elsket navnet og synes det er supersøtt, hevder kilden til nettstedet.

Fikk råd fra fansen

Det er ikke til å stikke under en stol at graviditet kan by på flere ubehagelige symptomer, og tidligere denne måneden delte Jessica et oppsiktsvekkende bilde av foten sin med følgerne sine på Instagram.

Under bildet av den hovne foten, tryglet hun fansen om å dele sine erfaringer og gode råd.

View this post on Instagram

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

- Jess er veldig spent på å treffe den lille jenta. Dette har vært hennes tøffeste svangerskap, forteller en kilde til Us Weekly.

Heldigvis skal hun få god hjelp av ektemannen til å takle de tyngste dagene.

- Eric har vært utrolig støttende og kjærlig. Han er alltid i nærheten av Jessica og hjelper henne med hva enn det måtte være. Han er også en super pappa, og Maxwell og Ace forguder ham, fortsetter kilden til nettstedet.

View this post on Instagram

Birdie Beauty

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

LES OGSÅ: - Hadde en stor krangel i bryllupet