Jessica Simpson:

- Avslørte babynavnet

Den høygravide Hollywood-stjernen skal allerede ha bestemt seg for hva hun vil kalle sin ufødte datter.

LYKKELIGE: Jessica Simpson har vært sammen med Eric Johnson siden 2010. De giftet seg fire år senere. Dette bildet av paret er tatt i 2014. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Jessica Simpson har vært sammen med Eric Johnson siden 2010. De giftet seg fire år senere. Dette bildet av paret er tatt i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september kom Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) med den hyggelige kunngjøringen om at de venter sitt tredje barn.

Popstjernen delte den gang babynyheten med sine over fire millioner følgere på Instagram - med god hjelp fra datteren Maxwell (6 1/2) og sønnen Ace (5 1/2).

Barna var nemlig avbildet med to store ballonger med bildeteksten «Overraskelse». Like etterpå postet sangfuglen et nytt bilde, hvor hun avslørte både graviditeten og babyens kjønn.

- Denne lille jenta vil gjøre oss til en familie på fem. Vi kunne ikke vært lykkeligere over å annonsere denne dyrebare velsignelsen i livet, skrev Simpson til bildet.

Blomster-tema

I helgen ble det holdt baby shower for Jessica, og den vordende moren delte en rekke bilder og videosnutter fra feiringen med fansen, både via Insta-story og i feeden.

Nå melder også flere amerikanske medier at 38-åringen avslørte navnet til sin ufødte datter under festen.

På flere av bildene har nemlig Jessica skrevet «Birdie's Nest», som kan oversettes til «Birdies rede», og ifølge Us Weekly er det nettopp Birdie som er navnet på babyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer