Katharine McPhee og David Foster:

Avslørte babynavnet: - Han ble irritert

Stjerneparet fikk sitt første barn sammen i februar. Nylig røpte McPhee sønnens navn - til ektemannens store forargelse.

RØPER NAVNET: Katharine McPhee og David Foster ble foreldre tidligere i år. Foto: NTB
RØPER NAVNET: Katharine McPhee og David Foster ble foreldre tidligere i år. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar ble «American Idol»-stjernen Katharine McPhee (36) og den 35 år eldre ektemannen, musikeren og komponisten David Foster (71) foreldre til sitt første barn sammen.

- Katharine McPhee og David Foster har fått en sunn og frisk gutt. Mor, far og sønn har det helt strålende, sa en talsperson til People.

Mens dette er McPhees første barn, har Foster de fem døtrene Allison (50), Amy (47), Sara (40), Erin (38) og Jordan (34) fra tidligere forhold.

Da den nybakte moren gjestet NBC-programmet «Today» nylig, avslørte hun at sønnen har fått navnet Rennie David Foster.

- OK, navnet hans, vi har ikke fortalt det. Ektemannen min vil mest sannsynlig drepe meg dersom jeg sier det, men navnet hans er Rennie David Foster, sier hun i intervjuet, som sendes fredag.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

- Ble irritert

Rennie er et gammelt familienavn som er mye brukt i Foster-slekten. Navneavsløringen skal imidlertid ikke ha falt i god jord hos ektemannen.

- Min ektemann ble irritert. Jeg sa til han: «Hva skulle jeg ha svart? Ingenting?» sier McPhee i «The Jess Cagle Show», gjengitt av Page Six.

36-åringen forklarer at hun endte opp med å røpe babynavnet fordi de ikke ønsker å fremstå pretensiøse, samtidig som hun forstår at ektemannen ønsket å holde det tradisjonsrike navnet privat.

Det var i desember i fjor ekteparet bekreftet at de ventet barn sammen. Da hadde det i lang tid versert rykter om en mulig familieforøkelse, og all tvil ble feid til side da McPhee delte et Instagram-innlegg med en stor babymage.

ALDERSFORSKJELL: I «Ex and the City» får vi være med når Monica «Moccababe» Gaustad drar på date med 20 år yngre Marius. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Dplay/ Rød Løper Vis mer

Åpenhjertig om ekteskapet

Tidligere i år dukket McPhee opp i en episode av podkasten «Women on Top». Der lettet hun på sløret om hvordan hun møtte ektemannen og aldersforskjellen på hele 35 år, ifølge Entertainment Tonight.

Selv om de ikke giftet seg før i 2019, har McPhee og Foster en lang historie som venner og samarbeidspartnere. Historien strekker seg faktisk helt tilbake til McPhees yngre dager på «American Idol» i 2006.

Den gang var hun svært ung, og i podkasten fortalte 36-åringen at alt hun tenkte på var konkurransen, og at hun aldri så for seg at det kunne oppstå noe romantikk med Foster.

To år senere giftet hun seg med Nick Cokas (55), noe hun avslørte at hennes nåværende ektemann ikke var særlig fornøyd med.

Dette til tross for at han opptrådte i bryllupet. Ifølge McPhee var heller ikke Foster flau over å uttrykke at hun giftet seg med feil person.

AVSLØRER: I «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

I 2016 tok imidlertid ekteskapet mellom McPhee og Cokas slutt, men det var ikke før de siste to årene i serien «Scorpion» at hun møtte på Foster igjen, og det oppsto romantiske følelser mellom dem. Den gang følte hun seg mer moden og var blitt 32 år gammel.

ALDERSFORSKJELL: McPhee har tidligere avslørt at aldersforskjellen på 35 år fikk henne til å tenke. Foto: Gregory Pace / REX / NTB
ALDERSFORSKJELL: McPhee har tidligere avslørt at aldersforskjellen på 35 år fikk henne til å tenke. Foto: Gregory Pace / REX / NTB Vis mer

- Jeg har alltid vært gal etter ham. Ikke på samme måte hele tiden selvsagt, eller at jeg kunne se det for meg. Men nå tenker jeg bare: «Jeg skulle ønske jeg hadde vært sammen med deg hele tiden». Men det ville aldri ha fungert fordi jeg sannsynligvis hadde vært for utagerende og gal. Jeg måtte nok gå gjennom de unge 20-årene først, forklarte hun i podkasten.

Den store aldersforskjellen var også noe som fikk henne til å fundere på om hun skulle inngå et forhold med Foster.

- Aldersforskjellen friket meg ut. Han ga alltid uttrykk for at han hadde følelser for meg, men ikke på en upassende måte eller da han var i forhold. Men jeg sa alltid: «Du er sinnssyk. Du er altfor gammel for meg», men nå som vi er sammen føles det bare riktig, sa hun.

LES OGSÅ: Snakker ut om diagnosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer