STOLT: Josh Duhamel kunne avsløre at det er en gutt han og kona Fergie venter om kort tid. Foto: YouTube
STOLT: Josh Duhamel kunne avsløre at det er en gutt han og kona Fergie venter om kort tid. Foto: YouTubeVis mer

Avslørte babykjønnet

Om kort tid blir Josh og Fergie Duhamel foreldre for første gang.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Josh Duhamel (40) og sanger Fergie (37) går en spennende høst i møte, ettersom de to blir foreldre for første gang.

Den vordende faren er fra seg av begeistring, og klarte ikke å styre seg under innspillingen av talskshowet «LIVE with Kelly and Michael» som sendes onsdag denne uken - se videoklipp fra TV-showet her!

Programleder Kelly Ripa (42) hold opp en rosa og en blå babybody, og ba Duhamel velge. Etter litt nøling gikk «All My Children»-skuespilleren for den lyseblå varianten - og avslørte dermed at han og kona venter en liten gutt.

Tidligere denne uken ble det kjent at Fergie, som egentlig heter Stacy Ann Ferguson, offisielt har skiftet navn til Fergie Duhamel - og Josh forteller at samhold har mye å si for familien som snart blir tre:

- Jeg kan ikke forestille meg å få barn, og ikke ha mulighet til å være der. Det ville ha gjort meg gal. Fergie og jeg skal gjøre det sånn at vi alltid kan være sammen. Når jeg må jobbe er de med meg, og når hun må jobbe er vi med henne. Jeg kan ikke forestille meg å være borte fra kona mi og babyen.

Terminen er ifølge People satt til månedsskifte august-september.

LES OGSÅ: Viste fram falsk barnebarn på TV