Anne Hathaway:

- Avslørte babyens kjønn

Skal ha vist frem bilde av sitt nyfødte barn på prisutdeling.

NYBAKTE FORELDRE: I helgen deltok Anne Hathaway og Adam Shulman på prisudelingen Critics' Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: I helgen deltok Anne Hathaway og Adam Shulman på prisudelingen Critics' Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor sommer kom den gledelige nyheten om at Hollywood-stjernen Anne Hathaway (37) og ektemannen Adam Shulman (38) ventet sitt andre barn sammen.

Graviditeten avslørte skuespilleren selv for sine over 16 millioner følgere på Instagram.

Like før jul skrev flere amerikanske medier at babyen hadde sett dagens lys etter at Hathaway skal ha født i all hemmelighet.

Ryktene ble tilsynelatende bekreftet da skuespilleren dukket opp under Critics' Choice Awards natt til mandag. Da stilte nemlig 37-åringen på prisutdelingen i en gullkjole - uten noen synlig babymage.

Samtidig postet også Anne et nytt bilde på Instagram hvor hun ønsket seg selv «velkommen tilbake», noe som kan tolkes som at hun er tilbake i rampelyset etter fødselen.

«Viste bilde»

Nå melder Us Weekly at det nyfødte barnets kjønn skal være avslørt.

Ifølge nettstedet skal «Les Misérables»-stjernen ha blitt overhørt da hun under prisutdelingen røpet at hun har fått en sønn til en annen gjest.

- Det er en gutt, sa Hathaway, mens hun viste frem et bilde av babyen som lå inntullet i et blått og gult teppe, ifølge kilden.

- Åh, han er så søt, svarte vennen, skriver Us Weekly.

Vis mer

Fra før av har Anne og ektemannen sønnen Jonathan (3).

Paret har holdt eldstemann godt unna rampelyset, men i fjor innrømmet hun at treåringen hadde klare meninger om sangferdighetene hennes.

- Han hater stemmen min. Jeg får ikke lov til å synge i mitt eget hus lenger, fortalte hun da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!», skriver nettstedet.

Etterlengtede barn

Sønnen var etterlengtet ettersom at paret begynte å snakke om barn allerede året etter at de giftet seg i 2012.

- Jeg har lyst til å bli mor, og jeg regner med å elske barna mine voldsomt. Jeg tenker på det hele tiden, selv om det er en teit ting å tenke på, fordi den typen mor jeg vil bli avhenger av hva slags barn jeg får, sa skuespilleren til Daily Mail i 2015.

Vis mer

Også barn nummer to skal ha vært en drøm som gikk i oppfyllelse. Da Hathaway avslørte sin andre graviditet åpnet hun nemlig samtidig opp om at hun hadde slitt med å bli gravid.

- Dette er ikke for en film … Men fra spøk til alvor, for alle dere som sliter med fertilitetsproblemer, dere skal vite at det ikke har vært enkelt i noen av mine svangerskap. Jeg sender dere ekstra mye kjærlighet, delte hun sammen med dette bildet:

LES OGSÅ: Derfor elsker Ashley Graham å være gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer