Avslørte babyens kjønn på Twitter

- Jeg er i ekstase, sier TV-stjernen Mylene Klass.

BLIR MAMMA FOR ANDRE GANG: Popartisten og TV-programlederen Mylene Klass gleder seg til å gi datteren Ava (bildet) en liten søster om fire måneder. Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA FOR ANDRE GANG: Popartisten og TV-programlederen Mylene Klass gleder seg til å gi datteren Ava (bildet) en liten søster om fire måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den britiske popstjernen og TV-programlederen Mylene Klass (32) klarer knapt å vente på at hun om fire måneder blir mor for andre gang, og bruker nettsamfunnet Twitter ivrig for å dele ventetiden med fansen.

Tirsdag avslørte hun kjønnet på den kommende babyen etter en legesjekk.

«Jeg er i ekstase. En liten jente kommer inn i vår familie. Jeg føler meg velsignet,» skriver Klass, som fra før har datteren Ava (3) med sin forlovede, Graham Quinn.

Klass- som tidligere i år ledet det amerikanske realityprogrammet «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!» - avslørte også på Twitter at datteren hennes reagerte på en spesiell måte da hun fikk vite at hun skulle få en søster:

«Avas reaksjon var uvurderlig, hun sa «Jeg har alltid sagt at jeg ønsket meg en kanin», skrivere Klass.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste fram sin nye baby