Avslørte babyens kjønn på TV-show

Jenna Fischer ønsket å komme med en eksklusiv avsløring.

TV-STUNT: Skuespiller Jenna Fischer, som er omtrent et halvt år på vei med sitt første barn, avslørte det kommende barnets kjønn da hun gjestet «The Tonight Show» med Jay Leno (t.h) tidligere denne uken.  Foto: All Over Press
TV-STUNT: Skuespiller Jenna Fischer, som er omtrent et halvt år på vei med sitt første barn, avslørte det kommende barnets kjønn da hun gjestet «The Tonight Show» med Jay Leno (t.h) tidligere denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da det i mai ble kjent at den amerikanske «The Office»-skuespilleren Jenna Fischer (37) venter sitt første barn, skjedde det på konvensjonelt vis - via komistjernens talsperson.

Men da Fischer ønsket å offentliggjøre kjønnet på den ufødte babyen, bestemte hun seg for å slå skikkelig på stortromma. Den vordende moren avslørte like gjerne kjønnet på riksdekkende TV!

Da hun gjestet «The Tonight Show» tirsdag denne uken, beæret hun showvert Jay Leno med den eksklusive avsløringen, skriver People. Leno spurte Fischer om foreldrene hennes gledet seg til å få sitt første barnebarn, hvorpå 37-åringen svarte:

- Dette er faktisk deres annet barnebarn, men den første gutten, presiserte «The Office»-stjernen overfor den garvede talkshowverten.

Leno skal ha reagert øyeblikkelig da Fischer snedig avslørte barnets kjønn midt i setningen, og skuespilleren fortsatte med å bekrefte at hun og ektemannen altså venter en sønn.

- Dette er en eksklusiv avsløring, Jay! Da jeg deltok på premieren til min kommende film, «A Little Help» forleden, spurte en journalist meg om jeg visste barnets kjønn. Jeg svarte at «det gjør jeg, men det vil jeg ikke dele med noen ennå, for Jay skal være den første som får vite det», skal  Fischer ha forklart spøkefullt.

TV-stjernen, som også vil la graviditeten bli en del av «The Office», avslørte også at termin er til høsten, rundt september måned.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Taus om romanseryktene   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer