Avslørte babyens kjønn på internett

TV-stjernen arrangerte gjettekonkurranse for fansen på Twitter.

NY TREND: Etter at Twitter og hjemmesider er blitt vanlig kost, velger mange kjendiser å ta nyhetene i egne hender og offenliggjøre alt fra graviditet og babybilder til kommentarer og PR-nyheter på nettet. Her fra Alyssa Milanos hjemmeside. Foto: alyssa.com
NY TREND: Etter at Twitter og hjemmesider er blitt vanlig kost, velger mange kjendiser å ta nyhetene i egne hender og offenliggjøre alt fra graviditet og babybilder til kommentarer og PR-nyheter på nettet. Her fra Alyssa Milanos hjemmeside. Foto: alyssa.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuepiller Alyssa Milano (38) venter sitt første barn med ektemannen David Bugliari (32), og hun har allerede stolt vist frem sin voksende mage.

Nå deler den vakre, vordende moren også babyens kjønn med offentligheten. Ifølge People.com skal Milano ha latt Twitter-følgerne sine tippe kjønnet mesteparten av dagen, før hun mandag kveld offentliggjorde det på hjemmesiden sin. 

Og det riktige svaralternativet? Parets baby, som ventes til høsten, er en liten gutt!

- Selv om det var så morsomt å lese alle kjønnsspådommene deres på Twitter, er jeg skikkelig dårlig til å holde på hemmeligheter og måtte bare fortelle det, forklarer hun på hjemmesiden.

- David og jeg er så lykkelige over å kunne offentliggjøre at vi venter en gutt. Vi gleder oss sånn til å møte ham, skriver Milano videre.

Den gravide skuespilleren ber også fansen om å komme med navneforslag, og hittil har nyheten fått over 300 kommentarer med gratulasjoner - og over 40 navneforlag fra én leser...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kates foreldre betaler millionbeløp for bryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer