Avslørte baby to dager før termin

Fotballstjernen Sol Campbell dumpet kjæresten for hennes unge assistent. Nå venter de to sitt første barn sammen.

BLIR FORELDRE: Fotballstjernen Sol Campbell og hans kone Fiona Barratt avslørte tirsdag til avisen Daily Mail at de venter barn om allerede i morgen. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Fotballstjernen Sol Campbell og hans kone Fiona Barratt avslørte tirsdag til avisen Daily Mail at de venter barn om allerede i morgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den tidligere engelske fotballstjernen Sol Campbell (36) lagde skandale da han i 2004 vraket sin tidligere kjæreste Kelly Hoopen til fordel for hennes unge assistent Fiona Barratt (29), som han i fjor giftet seg med.

Etter bryllupet har paret holdt en svært lav offentlig profil. Derfor var det mange som fikk seg en overraskelse da paret tirsdag avslørte at de venter sitt første barn allerede torsdag!

- Vi skal ha barn. Babyen er ventet om to dager, sa Fiona til avisen Daily Mail, mens hun viste frem sin høygravide mage.


Sol Campbells kone - som er utdannet interiørarkitekt - har helt siden hun ble sammen med den tidligere landslagsspilleren hevdet at hun føler seg annerledes enn andre profilerte fotballkoner som Coleen Rooney og Victoria Beckham.

Da hun reiste til Tyskland i 2006 for å følge Campbell i fotball-VM, hevder Fiona at hun ble frosset ut av de andre fotballkonene.

- De ante ikke hvem jeg var og trodde jeg var fattig. Jeg blåste i det, og satte meg på bussen med min utgave av Financial Times og min sudoku-oppgave.

- Victoria Beckham var den verste. Hun er en virkelig primadonna, sa hun etter turen til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Spillerne blir overøst med damer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer