<strong>BERØMTE SØSTERE:</strong> Magdalena og Hannah Graaf har i snart 20 år gjort suksess i Sverige både som modeller og som pop-duoen «Graaf». Foto: Stella
BERØMTE SØSTERE: Magdalena og Hannah Graaf har i snart 20 år gjort suksess i Sverige både som modeller og som pop-duoen «Graaf». Foto: Stella Vis mer

Avslørte baby på internett

- Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske modellen og popartisten Magdalena Graaf (36) kunne kunne lørdag juble over å ha blitt mamma for fjerde gang.

Den glade nyheten slapp den kjente blondinen selv på sin personlige blogg.

- Jeg har bare vært så lykkelig tre ganger før i mitt liv. Jeg er så lykkelig, skriver Magdalena, samtidig som hun la ut bilder av sin nye sønn.

Den nyfødte gutten veide ifølge Expressen 2,8 kilo og var 50 centimeter lang da han ble født.

Magdalena - som sammen med søsteren Hannah hadde popsuksess på 90-tallet med låten «You Got What I Want» - avslører at fødselen ikke var helt problemfri.

- Alt gikk bra til slutt. Det var litt kaos, og jeg innrømmer at jeg aldri har vært så redd i mitt liv.

Barnet er Magdalenas første med kjærestesten Filip Larsson (37). Fra før har Magdalena tre sønner med to forskjellige menn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tvillingsjokk for Jessica?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer