Avslørte baby-hemmeligheten på Instagram

Chris Hemsworth og Elsa Pataky har endelig sluppet katten ut av sekken.

BLE STORESØSTER: Lille India Rose (snart 2 år) på stranden med pappa Chris Hemsworth i Malibu kort tid før familieforøkelsen denne uken. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
BLE STORESØSTER: Lille India Rose (snart 2 år) på stranden med pappa Chris Hemsworth i Malibu kort tid før familieforøkelsen denne uken. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I forrige uke ble Hollywood-paret Chris Hemsworth (30) og «The Fast and the Furious 6»-stjernen Elsa Pataky (37) foreldre nok en gang, da de kunne ønske tvillingene velkommen til verden på Cedars Sinai-sykehuset i Los Angeles.

Siden fødselen har tusenvis av fans spekulert over hva slags navn de to små vil få.

Denne uken oppdaterte den nybakte mammaen Instagram-profilen sin med en søtt bilde av fire små babyføtter, og i innlegget avslører Pataky at tvillingene er to gutter som har fått navnene Tristian og Sasha:

Fra før har skuespillerparet datteren India Rose, som snart blir 2 år.

Pataky og Hemsworth, som er storebroren til skuespillerkjekkas Liam Hemsworth (24), giftet seg i en romantisk seremoni i 2010. Han har tidligere uttalt hvor mye farsrollen betyr for ham:

- Det å være pappa er en stor oppgave, men samtidig den beste oppgaven jeg noensinne kunne ha bedt om. Det å være hjemme med familien, er det det handler om, sa Hemsworth til nettstedet People før jul.

Under svangerskapet har Pataky vist fram den voksende babymagen, og senest under Oscar-utdelingen i begynnelsen av mars stilte superparet på rød løper - og den gravide skuespilleren strålte i en grønn Elie Saab-kreasjon.

LES OGSÅ: Hemsworth lever på 600 kalorier om dagen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer