<strong>BLE STORESØSTER:</strong> Lille India Rose (snart 2 år) på stranden med pappa Chris Hemsworth i Malibu kort tid før familieforøkelsen denne uken. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
BLE STORESØSTER: Lille India Rose (snart 2 år) på stranden med pappa Chris Hemsworth i Malibu kort tid før familieforøkelsen denne uken. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Avslørte baby-hemmeligheten på Instagram

Chris Hemsworth og Elsa Pataky har endelig sluppet katten ut av sekken.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I forrige uke ble Hollywood-paret Chris Hemsworth (30) og «The Fast and the Furious 6»-stjernen Elsa Pataky (37) foreldre nok en gang, da de kunne ønske tvillingene velkommen til verden på Cedars Sinai-sykehuset i Los Angeles.

Siden fødselen har tusenvis av fans spekulert over hva slags navn de to små vil få.

Denne uken oppdaterte den nybakte mammaen Instagram-profilen sin med en søtt bilde av fire små babyføtter, og i innlegget avslører Pataky at tvillingene er to gutter som har fått navnene Tristian og Sasha:

Fra før har skuespillerparet datteren India Rose, som snart blir 2 år.

Pataky og Hemsworth, som er storebroren til skuespillerkjekkas Liam Hemsworth (24), giftet seg i en romantisk seremoni i 2010. Han har tidligere uttalt hvor mye farsrollen betyr for ham:

- Det å være pappa er en stor oppgave, men samtidig den beste oppgaven jeg noensinne kunne ha bedt om. Det å være hjemme med familien, er det det handler om, sa Hemsworth til nettstedet People før jul.

Under svangerskapet har Pataky vist fram den voksende babymagen, og senest under Oscar-utdelingen i begynnelsen av mars stilte superparet på rød løper - og den gravide skuespilleren strålte i en grønn Elie Saab-kreasjon.

LES OGSÅ: Hemsworth lever på 600 kalorier om dagen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer