Tor og Anne-Sophie Endresen:

Avslørte baby-hemmelighet

Nå blir den folkekjære artisten bestefar for tredje gang, mens datteren Anne-Sophie blir mor for første gang.

BLIR MAMMA: Tor Endresens datter Anne-Sophie (t.v.) kunne under «Allsang på grensen» avsløre at hun er gravid med sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR MAMMA: Tor Endresens datter Anne-Sophie (t.v.) kunne under «Allsang på grensen» avsløre at hun er gravid med sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er allerede i full gang med årets sesong av «Allsang på grensen» på TV 2, og i dag skal blant andre den folkekjære artisten Tor Endresen (59) opptre.

Sendingen ble spilt inn i går, og mange fans har derfor allerede fått med seg artistens fremføring av duetten «The Right Way Home».

Han sto derimot ikke alene på scenen i går. Med seg hadde han datteren Anne-Sophie Endresen (28), som altså sang duett sammen med faren i Halden. Dette er første gang de to spiller en låt de har laget sammen live.

Det var imidlertid ikke bare musikken som sto i fokus i går kveld.

Anne-Sophie kunne nemlig avsløre at hun er gravid, og at Tor Endresen derfor blir bestefar førstkommende januar.

Spennende tider

- Det er helt fantastisk. Alle sier at man må glede seg til man får barnebarn, men man vet ikke helheten av det før det skjer. Alt forandrer seg, sier Endresen til TV 2.

Han har allerede to barnebarn fra før, men dette blir Anne-Sophies førstefødte. Hun er det nest yngste av Tor og kona Sirens totalt fem barn.

Overfor Se og Hør kan den meritterte artisten fortelle at han nærmest bobler over av lykke.

GLEDER SEG: Tor Endresen sier han gleder seg stort til at datteren på 28 år blir mamma for første gang. Foto: Morten Eik / Se og Hør
GLEDER SEG: Tor Endresen sier han gleder seg stort til at datteren på 28 år blir mamma for første gang. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Ja, Anne Sophie er gravid. Det er utrolig fantastisk! Det er så vanskelig å sette ord på. Jeg er fylt av en varm kjærlighetsfølelse, sier han, og fortsetter:

- Det blir så mye nytt. Det er helt uvirkelig at den lille jenta mi skal bli mor. Det får det til å krible i magen på både Siren og meg, stråler han.

Talentfulle barn

På nyåret slipper han og datteren sitt første album sammen, men det kan fort hende at promoteringsturneen må la vente på seg.

I januar går Anne-Sophie nemlig ut i mammaperm.

Det er ikke bare datteren som har arvet farens musikalske talenter. I 2015 dukket plutselig sønnen Morten Endresen opp på scenen sammen med sin far.

- Det var helt utrolig. Jeg fikk frysninger fra første tone. Vi følger hverandre på et tiendedels sekund, sa pappa Tor til Se og Hør da.

LES OGSÅ: Derfor vekker dronningens smykker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer