Avslørte alvorlig sykdom

To måneder etter at han ble pappa for første gang, fikk TV-stjernen sjokkbeskjeden.

SJOKKBESKJED: Jack Osbourne må forberede seg på et liv med sykdommen multippel sklerose, etter at legene fant ut at han lider av den alvorlige sykdommen. Her er han sammen med forloveden Lisa Stelly. Foto: Stella Pictures
SJOKKBESKJED: Jack Osbourne må forberede seg på et liv med sykdommen multippel sklerose, etter at legene fant ut at han lider av den alvorlige sykdommen. Her er han sammen med forloveden Lisa Stelly. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jack Osbourne (26) - som sammen med sin rocke-pappa Ozzy Osbourne, mamma Sharon og søster Kelly har gjort suksess i realityshowet «familien Osbourne» - gledet seg i april stort da han og kjæresten Lisa Stelly ble foreldre for første gang.

Men nå har Jacks fremtidsutsikter blitt snudd fra glede til bekymring, etter at han har fått vite at han lider av multippel sklerose - en sykdom som angriper sentralnerve-systemet i kroppen.

Til People sier Jack at diagnosen ga ham et stort sjokk.

- Jeg ble frustrert og sint og tenkte «Hvorfor nå? Jeg har en familie som liksom skal være det viktigste i livet mitt nå».

Mens noen MS-pasienter kan gå igjennom livet med kun små problemer, opplever andre ifølge People å bli sterkt funksjonshemmet.

Ifølge bladet vet legene ennå ikke noe om hvor hardt de tror Jack kommer til å bli angrepet av sykdommen.

Etter avsløringen har Jack Osbourne mottatt tusenvis av oppmuntringer av fansen, noe som fikk ham til å takke dem på sin Twitter-side.

- Takk for alle de vennlige og inspirerende meldingene. De betyr mye, skriver han mandag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La ut kjærestens babymage

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer