«Paradise Hotel» 2017:

Avslørte alles hemmeligheter da han røk ut av «Paradise Hotel»

- En konge forlater ikke slottet sitt uten å ta med seg mange ned i fallet, sier Sunny til Seoghør.no. 

DRAMA: Da Martine valgte Grunde framfor partneren sin Sunny, under kveldens parseremoni, benyttet hotellets ferskeste gjest anledningen til å avsløre en hemmelighet om en av de andre deltakerne på hotellet. Video: TV 3 Vis mer

(Seoghør.no): I kveldens episode av realityserien «Paradise Hotel» var det nykommeren Sunny Kvalsund Khan (26) som måtte pakke sakene.

26-åringen fra Skjetten sjekket inn på hotellet mandag, men ble altså sendt ut etter bare noen dager med gjengen.

Det var Martine Johansen (20) som valgte å gå tilbake til sin tidligere partner, Grunde Myhrer (20), etter at både han og Khan stilte seg bak henne under seremonien.

- Jeg skjønte på Martine og et par av gutta onsdag kveld at jeg kom til å ryke, fordi stemningen plutselig brått endret seg. De turte ikke helt å se meg ordentlig i øynene og den gode kjemien ble plutselig erstattet med litt kleinhet. Det var derfor ganske åpenbart for meg at det hadde blitt avtalt at Grunde skulle bli valgt bak ryggen min, sier Khan til Seoghør.no.

Ville ryke med et smell

Sesongens tredje parseremoni gikk for øvrig ikke fredfullt for seg, da Skjetten-mannen valgte å avsløre all informasjon han fikk vite under sitt opphold på hotellet.

Kvalsund Khan røpet blant annet at Aleksander Sæterstøl ville sende hjem bestekompisen Petter Sjurseth Berg, og at Martine i utgangspunktet ønsket å sende hjem partneren Grunde.

Saken fortsetter nedenfor.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

Overfor Seghør.no sier 26-åringen at målet var å ødelegge allianser som var dannet inne på hotellet.

- Seerne skulle få litt action

- Jeg valgte å avsløre alle hemmelighetene på hotellet, fordi jeg var på «Paradise Hotel» for å skape et sinnssykt tv-show for seerne - på både godt og vondt. Da jeg innså at jeg kom til å ryke, tenkte jeg at det skulle være med et smell, sånn at seerne skulle få litt action, sier han og fortsetter:

- Jeg ønsket også at det skulle bli enklere for neste person som sjekker inn å etablere seg i gruppa på grunn av splittelsene jeg satset på å skape. En konge forlater ikke slottet sitt uten å ta med seg mange ned i fallet.

Grunde Myhrer, som fikk beholde plassen sin i konkurransen, kaller Johansens valg for «en fin bekreftelse», selv om han er overrasket over at hun løy. Totalt sett syntes han riktignok ikke noe om Khans intrigemakeri.

- Det føltes litt som om Sunny bare skulle lage kvalme før han dro. Jeg forsto at Martine ikke helt stolte på meg før parsplitten, og at jeg skjønte valget hennes om å få Sunny bak seg. Det var jo ikke så rart - vi hadde ikke stått sammen så lenge og et dårlig rykte var spredt rundt til jentene om meg, sier han til Seoghør.no.

Hoppet til køys

Uke nummer tre på skandalehotellet i idylliske Mexico, har bydd på litt av hvert for tv-seerne.

Tirsdag hoppet nemlig to av deltakerne til køys for første gang denne sesongen.

Hyggestunden mellom Aleksander Sæterstæl og Martine Lunde (20) skjedde etter en fuktig togafest på hotellet.

Lunde forklarte til Seoghør.no at hun ikke angrer på det som skjedde.

- Det som er viktig for meg å få frem, er at innspillingen varer døgnet rundt, mens det er kun en time hver dag som vises på TV. Folk har ikke fått se alle de gode samtalene jeg har hatt med Aleksander på dagtid, for eksempel. Vi hadde god kjemi fra starten og så utviklet det seg. Det er ikke sånn som det kan virke på TV, at vi bare begynte å kline i senga hver kveld, sa hun.

Sæterstøl sa seg enig i hva reality-kollegaen hadde å si:

- Det var absolutt ikke planlagt, men når det først var skjedd så angrer jeg ikke. Sex er jo den naturligste ting i verden, sa han.

Han bekreftet også at de har begynt å date etter at de kom tilbake til Norge.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri drukket alkohol