ALENEMAMMA: Den australske artisten Sia Furler (44) har adoptert en sønn i alle hemmelighet. Foto: NTB scanpix
ALENEMAMMA: Den australske artisten Sia Furler (44) har adoptert en sønn i alle hemmelighet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sia er blitt mor:

Avslørte adopsjon i «sex-forespørsel»

Den australske superstjernen har fått en sønn.

Publisert

Australske Sia Furler (44) gjorde seg for alvor kjent i 2011 da hun toppet lister med låten «Titanium» med David Guetta. Artisten herjet også hitlistene med «Chandelier» i 2014, og er kjent for sin store, røffe stemme.

44-åringen har sin svære, ansiktsdekkende parykk som varemerke, og viste seg sjelden uten tidligere. Hun har tidligere fortalt at årsaken var at hun ikke ville bli gjenkjent, noe hun har vært åpen om for blant andre talkshow-vert Ellen DeGeneres.

Til programleder James Corden har hun forklart at hun slet med alkoholmisbruk og at hun merket at den gryende berømmelsen gjorde at hun syntes det var vanskelig å holde seg edru.

I 1997 opplevde artisten å miste ekskjæresten Dan Pontifax i en bilulykke, noe som gjorde at hun misbrukte alkohol og dop, har hun sagt til Rolling Stone.

Sjokkavsløring

Furler har også klart å holde seg unna sladderpressen i stor grad, men nå skaper hun overskrifter.

HOPPER: Dette barnet ble inspirert da han så moren sin, den russiske instagramstjernen Sveta Ananas, hoppe mot ektemannen Bonoe Andrei. Video: @svetasidananas. Reporter: Christian Wehus. Vis mer

I et portrettintervju av DJ-en Diplo hos magasinet GQ, uttaler nemlig Furler seg som en nær venn. I en bisetning kommer hun også med en ganske overraskende avsløring om seg selv.

- I år sendte jeg ham en melding og skrev «hei, hør her, du er en av rundt fem personer jeg er seksuelt tiltrukket av, og nå som jeg har bestemt meg for å være singel resten av livet, og har adoptert en sønn, har jeg ikke tid til et forhold. Hvis du er interessert i uforpliktende sex, gi meg et hint», sier hun i saken.

Sia Furler var tidligere gift med den amerikanske dokumentarfilmskaperen Erik Anders Lang, men de to bestemte seg i 2016 for å skilles etter to års ekteskap.

GQ gjør ikke noe større poeng ut av avsløringen, men en rekke internasjonale medier har plukket opp nyheten. Independent skriver at sangeren hittil ikke har kommet med flere detaljer rundt sønnen.

Ville adoptere 16-åring

I mai i fjor tilbød hun seg imidlertid å adoptere en 16 år gammel gutt som var med i HBO-dokumentaren «Foster». Gutten, en rapper ved navn Dasani, var gjennom en rekke fosterhjem i Los Angeles etter at han som fireåring ble vitne til at moren ble drept av faren, skriver avisen.

Vis mer

Etter å ha sett dokumentaren skal Furler ha lagt ut en Twitter-melding, som nå er slettet, skriver magasinet Marie Claire.

- Hei, Dasani fra «Foster» på HBO! Jeg vil adoptere deg og vi er akkurat i gang med å finne deg og å få huset mitt sjekket ut. Jeg vil at du skal vite at vi har et hjem til deg, skal det ha stått i meldingen fra mai.

I 2017 skapte Furler overskrifter da hun delte et nakenbilde av seg selv på Twitter, etter å ha blitt truet med at det ville bli lekket.

- Noen forsøker tydeligvis å selge et nakenbilde av meg til fansen. Spar pengene, her er det gratis, skrev artisten i innlegget.

LES OGSÅ: Innrømmer å ha lekket nakenbilder av stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer