Avslørte abort i retten

«Idol»-vinneren overrasket fra vitneboksen.

TUNG TID: Fantasia Barrino har hatt en tøff tid etter at hun ble avslørt som elskerinnen til en gift mann. Mandag fortalte hun i retten at at hun hadde gjennomgått en abort, mens hun datet Antawun Cook. Dette bildet er fra et TV-intervju i august. Foto: All Over Press
TUNG TID: Fantasia Barrino har hatt en tøff tid etter at hun ble avslørt som elskerinnen til en gift mann. Mandag fortalte hun i retten at at hun hadde gjennomgått en abort, mens hun datet Antawun Cook. Dette bildet er fra et TV-intervju i august. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangerinnen Fantasia Barrino ble stjerne over natten da hun i 2004 gikk til topps i talentkonkurransen «American Idol».

Men de siste månedene har 26-åringen blitt mer kjent for sitt turbulente privatliv enn karrieremessig suksess.

I 2009 ble det kjent a Fantasia hadde hatt en affære med gifte forretningsmannen Antawun Cook.

I skilsmisserettssaken som nå pågår mellom Cook og hans kone, måtte Fantasia vitne om forholdet til Cook. Der innrømmet hun at hun hadde blitt gravid i løpet av forholdet.

Aborten skal ha skjedd i august, rett før Fantasia prøvde å ta sitt eget liv med en overdose aspirin.

- Jeg husker ikke akkurat når aborten skjedde. Antagelig i august når alt det andre skjedde, sa hun i retten.

I en rett uten publikum, hevdet Fantasia at hun datet Antawun i rundt 11 måneder, men at hun trodde han hadde separert seg fra kona.

Det ser imidlertid ikke til å blidgjøre Antawuns kone Paula Cook. Hun vurderer å saksøke Fantasia, for å ha ødelagt ekteskapet hennes.

Ifølge Radaronline.com har de to prøvd å bli enige gjennom private forhandlinger uten å lykkes.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: