- Avslørt som dopmisbruker

- Jeg så henne sniffe en stripe med kokain...

FESTLØVE: Kristin har aldri vært kjent for å spytte i glasset. Her er hun fotografert på en bytur sammen med venninnen Stephanie Pratt (t.h). Nå hevdes det at hun ikke bare drikker - men også doper seg. Foto: All Over Press
FESTLØVE: Kristin har aldri vært kjent for å spytte i glasset. Her er hun fotografert på en bytur sammen med venninnen Stephanie Pratt (t.h). Nå hevdes det at hun ikke bare drikker - men også doper seg. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Øyenvitner hevder de så «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (23) sniffe kokain - like før hun stakk av i den britiske skuespilleren Jason Stathams golfbil (37).

- Hun festet og drakk hele kvelden, og jeg så henne sniffe en stripe med kokain, sier et øyenvitne til UsMagazine.

Cavallari har flere ganger sett seg nødt til å offentlig benekte rykter om at hun driver med dop. Da «The Hills» hadde premiere 27 april, hintet flere av hennes realitykollegaer frempå om at hun har drevet med dop, noe hun selv benektet.

Men nå skal altså øyenvitner ha sett Cavallari sniffe kokain på nattklubben «Coachella» i California.

Etter en lang natt med festing på en nattklubben «Coachella» dro realitystjernen, Statham - kjent fra blant andre actionfilm-serien «Transporter», og flere andre feststemte mennesker på en kjøretur - i en golfbil. Uheldigvis for den feststemte gjengen ble de stoppet av politiet, og bedt om å dra hjem.

- Kristin har blitt sugd inn i festmiljøet i Hollywood. Hun er omringet av mennesker som prøver å få henne til å dope seg. Disse menneskene er som igler, de ødelegger henne, sier en bekjent av Cavallari til Us Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Hun har blitt skremmende tynn