Avslørt på ny hemmelig date

- Hvor lenge skal Ashton Kutcher og Mila Kunis late som at de bare er venner?

PÅ NY DATE: Både Kunis og Kutcher forsøkte å gjemme seg etter å ha vært på restaurant sammen i helgen. Kutcher gjemmer seg bak den hvite hatten. Foto: All Over Press
PÅ NY DATE: Både Kunis og Kutcher forsøkte å gjemme seg etter å ha vært på restaurant sammen i helgen. Kutcher gjemmer seg bak den hvite hatten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stjernene Mila Kunis (28) og Ashton Kutcher (34) har de siste ukene blitt koblet til hverandre, og har flere ganger blitt observert sammen på hemmelige møter.

Nå spør Hollywood-mediene seg om hvor lenge de klarer å skjule det som er åpenbart: At de er i et forhold.

I helgen ble nok en gang de tidligere kollegene fra «That 70s Show» avslørt sammen på en hemmelig date. Lørdag formiddag kjørte Kunis Kutcher hjem etter at han hadde tilbragt natten hos henne.

Senere samme kveld var de to stjernene på restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica. Kutcher forsøkte å gjemme seg da de satte seg inn i en ventende bil etter besøket på restauranten.

- Det er ganske åpenbart hva de driver med bak lukkede dører. Lurer på hvor lenge de skal late som at de bare er venner? skriver nettstedet PerezHilton.com.

Kunis og Kutcher har hele tiden nektet å bekrefte forholdet.

- Ryktene er absurde. Han er en venn, har Kunis tidligere uttalt til bladet Extra.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Observert på romantisk helgetur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer