Avslørt på hemmelig skiferie

Harry Styles og Kendall Jenner ble tatt på fersken av fan.

SEOGHØR.NO: Ingen av dem har bekreftet forholdet, men de blir allerede regnet som et av verdens heteste kjendispar.

One Direction-kjekkas Harry Styles (19) har blitt fotografert på en rekke stevnemøter med Kardashian-søster og realitykjendis Kendall Jenner (18). De to leker katt og mus med pressen og virker ikke lystne på å snakke om forholdet.

I julen fikk de travle stjernene satt av tid til hverandre og sammen dro de på skiferie til Mammoth i California. Kendall og Harry ferierte ubemerket helt til en fan oppdaget dem og ba om bilde. Dermed var hemmeligheten ute. Jenta fikk ta et bilde med One Direction-stjernen og et med Jenner. Det er tydelig at bildene er tatt på samme sted - og gikk verden rundt da jenta delte dem på Instagram.

AVSLØRT: En fan avslørte at Harry Styles og Kendall Jenner ferierte sammen da hun delte disse bildene på Instagram.  Foto: Splash News
AVSLØRT: En fan avslørte at Harry Styles og Kendall Jenner ferierte sammen da hun delte disse bildene på Instagram. Foto: Splash News Vis mer

Senere har det kommet ut flere bilder av superparet sammen i Mammoth. Selv ikke snowboardbriller og skidresser kunne skjule identiteten deres fra fotografene.

- De er nærmest opphengt i hverandre og snakker sammen 30 ganger om dagen, sier en kilde til nettsiden mstarz.com.

- Hun forteller ikke søstrene mye om forholdet, men hun liker Harry veldig godt. Det er ung kjærlighet, fortsetter kilden.

Kendall avsluttet et forhold i høst, mens Harry Styles blant annet har blitt koblet til countrystjernen Taylor Swift og modellen Cara Delevingne.

LES OGSÅ: Dette bildet styrker kjærlighetsryktene