<strong>KJEMPER FOR Å BEVARE EKTESKAPET:</strong> Demi Moore og Ashton Kutcher har knapt vært sett sammen siden beskyldningene om utroskap mot Ashton dukket opp i pressen. I helgen skal de to imidlertid ha reist på telttur sammen i et forsøk på å redde forholdet. Bi Foto: Stella Pictures
KJEMPER FOR Å BEVARE EKTESKAPET: Demi Moore og Ashton Kutcher har knapt vært sett sammen siden beskyldningene om utroskap mot Ashton dukket opp i pressen. I helgen skal de to imidlertid ha reist på telttur sammen i et forsøk på å redde forholdet. Bi Foto: Stella Pictures Vis mer

Avslørt på hemmelig date

Demi Moore eksploderte da hun oppdaget turgåeren.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ekteskapet til filmstjernene Demi Moore og Ashton Kutcher har vært på gyngende grunn, etter at sistnevnte har blitt beskyldt fra flere kilder for å ha vært utro.

I kjølvannet av skandalen har Demi og Ashton knapt vært sett sammen, men i helgen møttes de to for å feire den jødiske høytiden Yom Kippur.

Ifølge bladet Star og nettstedet Radaronline.com, skal paret har dratt på telttur sammen i Santa Barbara-området i California i et forsøk på å holde seg skjult for omverdenen.

Men en tilfeldig turgår oppdaget gruppen, og tok et bilde av dem med sitt kamera.

Det skal ha fått Demi Moore til å se rødt, ifølge bladet Star.

- Da hun oppdaget at hun var fotografert, skrek hun og signaliserte til Ashton at han skulle gjemme seg i teltet. Deretter løp hun bort til fotografen og stilte seg ansikt til ansikt med ham.


- Hun sa: «Vennligst ikke ta bilder av meg eller familien min. Ikke publiser dette».

Demi og Ashton skal ha feiret Yom Kippur fordi de i de siste månedene har fulgt religionen Kabbala, som har sitt utspring i jødedommen.

Før de dro på telttur, skal de begge ha deltatt i en Kabbala-seremoni i Los Angeles lørdag.

Ingen av partene har foreløpig kommentert om Demi og Ashton er i ferd med å finne tilbake til hverandre, eller om ekteskapet snart er over for godt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har et hemmelig barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer