AVSLØRT PÅ FERIE: Mens Kerry Katona og barna var på hotellet koste ektemannen Mark Croft seg med en stripper.  Foto: All Over Press
AVSLØRT PÅ FERIE: Mens Kerry Katona og barna var på hotellet koste ektemannen Mark Croft seg med en stripper. Foto: All Over PressVis mer

Avslørt med stripper på kjærlighetsferie

Ferien skulle redde Kerry Katonas ekteskap. Men det var helt til ektemannen ble tatt på fersken...

SEHER.NO: Mens han var på ferie med kona Kerry Kantona og deres barn på Mallorca, ble Mark Croft (39) fotografert i heftig omfavnelse med en stripper på en nattklubb, skriver Sunday Mirror.
Paret som giftet seg i fjor, har hatt en turbulent tid. De har brutt forholdet flere ganger - men har funnet tilbake til hverandre gang på gang. Seinest for to uker siden kastet Kerry ut ektemannen fra hjemmet deres etter å ha hørt om Marks natt med stripperen i en tekstmelding. Han gikk da til skrittet å søkte om skilsmisse, og la all skyld på Kerry for at forholdet tar slutt.

Men nå kommer bildene som snur alt helt på hodet. For på parets kjærlighetsferie til Mallorca ble Marks utroskap avslørt på video, mens Kerry og barna satt igjen på hotellet.
Mens han koste seg med stripperen Claire Bassett (23), skal Kerry ha ringt ham 30 ganger på telefonen. Hver gang skal Croft bare ha ledd av kona og lagt på. Han skal også ha latterliggjort henne og sagt at: "jeg liker tynne jenter, ikke tjukke", og ha tryglet om trekant med stripperen og hennes venninne.

Bildene og uttalelsene faller ikke i god jord for Kerry. Spesielt ikke siden paret var på nok en forsoningstur denne helgen.

- Kerry hadde en anelse om hva Mark hadde holdt på med, men det var veldig hardt for henne å se bevisene på at han var utro. De er ikke sammen igjen, men turen til Lake District var en slags forsoningstur. Nå har dette skjedd..., sier en venn av Kerry til Mirror.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kroppen min er frastøtende

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.