Mia Gundersen:

Avslørt med sin nye kjæreste

Røpet ny sivilstatus - nå er Mia blitt avbildet med sin utkårede.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Mia Gundersen er ikke lenger singel. Dette er den utkårede. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og sanger Mia Gundersen (61) kunne forrige uke endre sivilstatusen sin på Facebook til «i et forhold», og i en tekstmelding til VG bekreftet hun den hyggelige nyheten:

Ja, hun har fått seg kjæreste.

Dette betyr at den «Sister Act»-aktuelle stjernen går julehøytiden i møte med en ny mann ved sin side, seks og et halvt år etter at den ble kjent at ekteskapet med fotograf Marcel Leliënhof (56) hadde tatt slutt.

Så langt har Mia vært ordknapp om sin nye kjæreste, men nå kan Se og Hør avsløre de første bildene av de to sammen. Se alle bildene og les mer i Se og Hør Pluss-artikkelen her:

Yngre kjæreste

Se og Hør kan avsløre at Mias utkårede er en del år yngre, men på de ferske bildene av duoen ser det virkelig ikke ut til at de lar seg stoppe av aldersforskjellen.

Turtelduene ble oppdaget av Se og Hørs fotograf mens de spaserte seg en tur i Nordstrand-traktene i Oslo, der Mia Gundersen har bodd i flere år.

De to gikk hånd i hånd i vinterlige omgivelser, og de ferske bildene avslører både usjenerte kyss og kjærlige omfavnelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer