BARN OG KONE SAMTIDIG: Adele skal angivelig ha ønsket å være gift før hun ble mor. Her er hun med kjæresten Simon Konecki. Foto: FameFlynet Norway
BARN OG KONE SAMTIDIG: Adele skal angivelig ha ønsket å være gift før hun ble mor. Her er hun med kjæresten Simon Konecki. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Avslørt med ring på fingeren

Først skjulte hun graviditeten. Nå kan popstjernen Adele også ha giftet seg i hemmelighet.

SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at Simon Konecki (38) planla å fri til sin britiske popstjernekjæreste, Adele Adkins (24). De to venter allerede barn sammen, og det er kun en måned til hun føder.

Nå hevder en kilde nær paret at de to skal ha gjennomført et bryllup i hemmelighet. Adele ønsker nemlig ikke ikke å være kjendis.

September-utgaven av bladet Life & Style avslører bilder av sangeren med giftering på fingeren, mens hun klapper sin høygravide mage.

- Adele og Simon klarte å holde babyen hemmelig så lenge, at det nå går rykter om at de allerede har giftet seg. Hun er en gammeldags type jente, og gleder seg til å lage en familie. Nå vil hun kun fokusere på babyen og mannen hun elsker, sier en kilde ifølge Daily Mail.

Adele har nemlig ikke lagt skjul på at hun elsker å være gravid.

Like hjertelig er ikke forholdet til hennes utstøtte far, som igjen ønsker å bli en del av familien hennes. Men tidligere år hevdet Adele at hun ville spyttet ham i ansiktet om hun så han igjen. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fornærmet Adele viste fingeren