Avslørt med like ringer

Disse bildene setter fart i forlovelsesryktene rundt Jennifer Aniston og Justin Theroux.

MATCHENDE RINGER: Jennfier Aniston og Justin Theroux har fått seg matchende gullringer på venstrehånda. Det setter for alvor fart i forlovelsesryktene. Bildet til venstre er av Jennifer Aniston fra «Guys Choice» Awards 4. juni, bildet til høyre er t Foto: All over press
MATCHENDE RINGER: Jennfier Aniston og Justin Theroux har fått seg matchende gullringer på venstrehånda. Det setter for alvor fart i forlovelsesryktene. Bildet til venstre er av Jennifer Aniston fra «Guys Choice» Awards 4. juni, bildet til høyre er t Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ting skjer virkelig fort i forholdet mellom Jennifer Aniston (42) og hennes nye kjæreste Justin Theroux (39).

I startet av måneden ble Aniston observert med en ny ring på venstrehånda, så kom de to sammen på MTV Movie Awards og torsdag viste Theroux seg med en matchende gullring på sin finger – da de to ble observert på gata i New York, skriver US Magazine.

Dermed er forlovelsesryktene for alvor i gang rundt paret.

Ryktene blir ikke mindre av at Theroux, som har spilt «American Psycho» og TV-serier som «John Adams» og «Six feet under», har flyttet inn i Anistons hjem i Hollywood, ifølge Us Weekly.

- Han bor hos henne i Los Angeles, sier en kilde til magasinet.

Theroux har selv en leilighet på Manhattan, men har tidligere bodd på Château Marmont når han var i Los Angeles.

«Venner for livet»-stjernen møtte Theroux i fjor høst, da de spilte inn «Wanderlust» sammen i Georgia.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flyttet ut etter at Jennfier stjal ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer