Avslørt med hår under armene

Pixie Lott byttet kjole etter den pinlige hårtabben.

PÅ HÅRET: Da Pixie Lott poserte for fotografene onsdag kveld så man tydelig at hun verken hadde vokset eller barbert armhullene på en stund.  Foto: All Over Press
PÅ HÅRET: Da Pixie Lott poserte for fotografene onsdag kveld så man tydelig at hun verken hadde vokset eller barbert armhullene på en stund. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er mye å passe på når stjernene poserer på den røde løperen. En som ikke hadde tenkt over alle detaljene var Pixie Lott (21) som overrasket alle på premieren på «Batman – The Dark Knight Rises» i London onsdag kveld.

Den søte popstjernen strålte der hun poserte i en turkis fotsid kjole, men ble fort flau da fotografene oppdaget hår under armene hennes.

21-åringen hadde nok glemt å fjerne det da hun gjorde seg klar for fest tidligere samme kveld.

«Ooooopsies, bittelitt tid mellom voksingene», skrev «Boys and Girls»-sangeren på Twitter.

Pixie var fast bestemt på ikke å gå i den samme fellen to ganger. Dagen etter på premieren av filmen «The Art of Rap» dekket hun til armene med en sort blondekjole.

Sangeren ble nok ikke særlig fornøyd når fotografene zoomet inn på armhåret hennes. Pixie Lott har også tidligere reagert på fotografenes oppførsel og sa de gjorde alt for å ta et bilde av trusene hennes.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Popstjernen gjør som Stordalen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer