Avslørt for åpent kamera

Gerard Butler og Jessica Chastain kysset, koste og klemte hverandre.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmkjekkasen Gerard Butler (42) og den flotte «The Help»-stjernen Jessica Chastain prøvde å skjule seg fra fotografene da de omfavnet hverandre på Met gallaen i New York mandag kveld.

Jessica kastet seg om halsen på Gerard og de to kysset, klemte og koste, og så ut som de ikke fikk nok av hverandre. Tidligere samme kveld ankom Butler gallaen med en ukjent kvinne, men hadde snart bare øyne for den vakre skuespillerinnen.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Den skotske skuespilleren slet lenge med alkoholmisbruk, men sluttet endelig å drikke etter flere opphold på avvenningsklinikk.

Han har vært sammen med flere modeller og andre berømtheter som Jennifer Aniston, Ashley Green og Jessica Biel.

«300»-stjernen skal også ha hatt romanser med Cameron Diaz, Jessica Simpson og Lindsay Lohan, men selv ler han av alle romanseryktene.

- Det rare er at de fiktive forholdene holder fokuset unna jentene jeg faktisk er sammen med. Jeg har hatt noen forhold som ingen visste om.

Butler mener han er for selvopptatt til å fokusere på noen andre.

- De siste årene har jeg bare hatt to seriøse forhold. Jeg er ikke så glad i å være i et forhold. En av lastene mine er at jeg er altfor opptatt av meg selv. Jeg går ikke rundt og tenker «Jeg er Gerry Butler. Jeg er fantastisk!», men jeg er selvopptatt, sier han til magasinet Men’s Journal.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raser ned i vekt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer