Avslørt av sine rynkete knær

Tara Reid var blant de eldste på Young Hollywood Awards.

Se stjernene ankomme Young Hollywood Awards i videoen over! 

SEOGHØR.NO: Prisutdelingen Young Hollywood Awards feirer de yngste og mest lovende stjernene. Blant unge stjerneskudd som Lucy Hale (24) fra TV-serien «Pretty Little Liars», skuespiller Bailee Madison (13) og «Awkward»-stjernen Jillian Rose Reed (21) var Tara en av de virkelige veteranene. 

Reid, som lenge var kjent for sitt ville partyliv, minnet om at underholdningsbransjen ikke bare er en dans på roser.  

- Det er spennende å se alle de nye stjernene og tenke seg til hvordan de er når de er eldre. Å se hvem som varer og hvem som ikke gjør det. Slik er bransjen, sa Reid til Variety.

Til tross for at hun nærmer seg 40 år hadde Tara kledd seg svært ungdommelig i en sort og blå kjole med lang splitt, et hjerte rundt halsen og sitt lange blonde hår løst rundt skuldrene. Men Tara ble avslørt av knærne. Hennes 37 år er tydelige på de rynkete knærne etter årevis med intens soling. 

«American Pie»-stjernens lange historie med soling var tydelig for alle, takket være den blå kjolen som viste bena hennes. Det var synd, for ellers så hun veldig presentabel ut» skriver Daily Mail om stjernen som har hatt en rekke motekatastrofer opp gjennom årene.

LES OGSÅ: Nå er hennes mystiske kjæreste avslørt