Avslørt av overvåkingskamera

- Han ville påføre meg alvorlig skade.

I TRØBBEL IGJEN: Overvåkingsbilder fra august skal vise fotballstjernen Ashley Cole i det han slår en mann utenfor en nattklubb i London. Her er han sammen med eks-kona Cheryl Cole. Foto: Stella Pictures
I TRØBBEL IGJEN: Overvåkingsbilder fra august skal vise fotballstjernen Ashley Cole i det han slår en mann utenfor en nattklubb i London. Her er han sammen med eks-kona Cheryl Cole. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den engelske fotballstjernen Ashley Cole (30) har i flere år fått mange briter i mot seg, blant annet etter at flere kvinner sto fram og hevdet han hadde hatt sex med dem, både mens han var gift med den populære artisten Cheryl Cole, og mens han prøvde å vinne henne tilbake.

30-åringen ble heller ikke populær hos Arsenal-fansen da han i 2006 gikk fra klubben til fordel for nabo-rivalen Chelsea. Overgangen ga ham det lite flatterende tilnavnet «Cashley», som Cole fremdeles blir møtt med på bortekamper.

Nå hevder avisa Daily Star at Cole i august skal ha tent på alle pluggene da han fikk økenavnet slengt etter seg utenfor nattklubben 141 i London i august.

Opptak fra et overvåkingskamera utenfor nattklubben viser ifølge avisa Ashley idet han slår en 25 år gammel mann.

Offeret - som ikke vil stå frem med navnet i avisa - innrømmer at han provoserte Cole med å kalle ham «Cashley», men reagerer på hans voldsomme reaksjon.

- Han kom rett mot meg. Jeg sa jeg bare spøkte, men han skrek «vet du hvem jeg er? vet du hvem jeg er?». Han ville påføre meg alvorlig skade.

Ashley Coles lagkamerat i Chelsea, Daniel Sturridge, skal ha vært vitne og forsøkt uten hell å holde vennen tilbake.

- Cole dyttet meg til siden holdt fast armene mine. Men det var først da jeg så opptakene fra overvåkingskameraet jeg så slaget komme.

- Jeg innrømmer at jeg slang en kommentar til ham, men jeg ba om unnskyldning. Da er det idiotisk av ham å prøve skade meg fysisk etterpå, sier den anonyme 25-åringen til Daily Star.


I februar havnet Ashley Cole i politiets søkelys, da han skjøt en fan med luftgevær i Chelsea-garderoben.

Det er foreløpig ikke kjent hva slags straff som venter Ashley Cole, dersom han blir funnet skyldig for nattklubb-bråket.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ha barn med deg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer