Emma Stone gift i skjul:

- Avslørt av én detalj

Emma Stone skal endelig ha gitt sitt ja til Dave McCary.

GIFT: Nye kilder kan nå avsløre at Emma Stone har giftet seg med kjæresten, Dave McCary. Foto: London Entertainment / Splash News / NTB
GIFT: Nye kilder kan nå avsløre at Emma Stone har giftet seg med kjæresten, Dave McCary. Foto: London Entertainment / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kom nyheten om at den amerikanske skuespilleren Emma Stone (31) hadde funnet kjærligheten med regissør og produsent Dave McCary (34).

Han er blant annet kjent for å ha regissert det kjente humorprogrammet «Saturday Night Live», og det var under innspilling til nettopp dette programmet at paret først skal ha møttes i 2016 - da Stone var gjesteprogramleder.

I desember i fjor kunne paret smile enda bredere, da de selv kunngjorde at de hadde forlovet seg. Det avslørte McCary i et innlegg på Instagram, der paret smilte stolt til kameraet - og Stone kunne vise frem en forlovelsesring.

Avslørt av matchende ringer

Parets eventyrbryllup skulle egentlig finne sted i mars, men ble utsatt på grunn av den pågående coronapandemien. Det meldte blant andre Page Six, som også kunne melde at det var uklart om paret hadde fastsatt en ny dato.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer