Emma Stone gift i skjul:

- Avslørt av én detalj

Emma Stone skal endelig ha gitt sitt ja til Dave McCary.

GIFT: Nye kilder kan nå avsløre at Emma Stone har giftet seg med kjæresten, Dave McCary. Foto: London Entertainment / Splash News / NTB
GIFT: Nye kilder kan nå avsløre at Emma Stone har giftet seg med kjæresten, Dave McCary. Foto: London Entertainment / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kom nyheten om at den amerikanske skuespilleren Emma Stone (31) hadde funnet kjærligheten med regissør og produsent Dave McCary (34).

Han er blant annet kjent for å ha regissert det kjente humorprogrammet «Saturday Night Live», og det var under innspilling til nettopp dette programmet at paret først skal ha møttes i 2016 - da Stone var gjesteprogramleder.

I desember i fjor kunne paret smile enda bredere, da de selv kunngjorde at de hadde forlovet seg. Det avslørte McCary i et innlegg på Instagram, der paret smilte stolt til kameraet - og Stone kunne vise frem en forlovelsesring.

Se dette innlegget på Instagram

💕

Et innlegg delt av @ davemccary

Avslørt av matchende ringer

Parets eventyrbryllup skulle egentlig finne sted i mars, men ble utsatt på grunn av den pågående coronapandemien. Det meldte blant andre Page Six, som også kunne melde at det var uklart om paret hadde fastsatt en ny dato.

Nå kan imidlertid samme nettsted avsløre at paret endelig har gitt hverandre sine ja, om lag seks måneder etter den opprinnelige bryllupsdatoen.

Nyheten ble kjent etter at det tidligere denne måneden lekket bildet av det forelskede paret på tur, iført like ringer i gull - av typen giftering.

En kilde forteller også at paret «definitivt» har giftet seg.

Vis mer

Spekulasjoner

De første spekulasjonene skal imidlertid ha oppstått allerede i mai, da Stone ble intervjuet av skuespillerkollega Reese Witherspoon (44) på sistnevntes og Hello Sunshines YouTube-kanal. Da var det nemlig flere som bet seg merke i 31-åringens ringfinger, ifølge Harper's Bazaar.

Da var forlovelsesringen, som er besatt med perler og diamanter, nemlig byttet ut med et langt mer tradisjonelt bånd av gull - noe som fikk fansen til å gå amok.

Det var imidlertid ikke før denne måneden at ryktene for alvor begynte å svirre, etter at paret ble observert med eksakt samme type ringer, ifølge Daily Mail.

Verken Emma eller Dave har foreløpig kommentert påstandene. Paret er nemlig godt kjent for å holde en svært lav profil, og førstnevnte er ikke engang å finne på Instagram - i motsetning til hennes heldige utkårede.

FORELSKET: Ett år etter at de giftet seg, er youtuberne Julia Zelg og Eileen De Freest fortsatt like forelsket. Vi tok en prat med dem. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Langvarig forhold

Som nevnt, ble kjærestenyheten avslørt allerede i 2017, om lag to år etter at «La La Land»-skuespillerens forhold til Andrew Garfield (37) tok slutt. De gikk hver til sitt i 2015 - etter fire år som kjærester.

FIRE ÅR: Emma Stone var i et forhold med skuespillerkollegaen, Andrew Garfield, i fire år. Forholdet tok slutt i 2015. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB
FIRE ÅR: Emma Stone var i et forhold med skuespillerkollegaen, Andrew Garfield, i fire år. Forholdet tok slutt i 2015. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB Vis mer

Stone og Garfield falt for hverandre da de spilte kjærester i «The Amazing Spider-Man» i 2011, og fortsatte etterpå romansen i virkeligheten.

Da de gikk hver til sitt forklarte en kilde overfor People at de to fremdeles brydde seg om hverandre og at de gjennomgikk et lite dramatisk brudd.

LES OGSÅ: - Vi ble venner gjennom en felles «stalker»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer