Avslørt av magen

I månedsvis var popstjernen taus om sin voksende mage. Nå avslører hun hvorfor.

BLIR FORELDRE: Jessica og forloveden Eric Johnson kan knapt vente med å treffe den lille. Paret vil vente med å gifte seg til etter at barnet er født. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Jessica og forloveden Eric Johnson kan knapt vente med å treffe den lille. Paret vil vente med å gifte seg til etter at barnet er født. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens de fleste vordende mødre knapt kan vente med å dele sine lykkelige omstendigheter med omverdenen, valgte popstjernen Jessica Simpson (31) å holde graviditeten hemmelig så lenge det lot seg gjøre.

- Magen min snakket for seg selv, forklarer Jessica i et intervju med Entertainment Tonight.

Blondinen avslørte også at hun og forloveden, Eric Johnson (32), har bestemt seg for å utsette sitt planlagte bryllup til etter at barnet er født.

- Jeg må la ting roe seg ned før vi kan gifte oss. Hvis ikke ender jeg opp som en overhormonell ”bridezilla”, sier hun lattermildt.

På tross av at popstjernen har forsøkt å skjule svangerskapet, er det ingen tvil om at hun gleder seg til å bli mamma.

- Både Eric og jeg er helt i ekstase. Vi kan knapt vente med å få treffe babyen vår, sier hun til US Weekley.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tvillingsjokk for Jessica?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer